Florin Chisim de la ISU Gorj și un alt purtător de cuvânt, exemple ale solidaritatii față de semeni

 

Două persoane au fost astăzi salvate de doi dintre pompierii care fac parte din echipa de comunicatori, angrenata in exercitiul SEISM 2018. Florin Chisim de la ISU Gorj și purtătorul de cuvânt de la ISU Tulcea au fost lăudați de reprezentanții IGSU pentru promptitudinea cu care au acționat pentru salvarea victimelor unui accident din Capitală. 

Potrivit IGSU România, fără să stea pe gânduri, cei doi purtatori de cuvant au acordat primul ajutor și au linistit victimele unui accident rutier produs in zona Otopeni. Totul s-a întâmplat astăzi de dimineață, în Bcurești, acolo unde cei doi pompieri participă la Exercițiul SEISM 2018. Chisim și colegul său se deplasau spre locațiile in care se joaca scenariile tactice din Capitala pentru a evidenția complexitatea misiunilor de salvare a vieților omenești. „Pompierii Florin Chisim de la ISU Gorj și Florentin Daciu de la ISU Tulcea sunt exemple ale solidaritatii si devotamentului pe care pompierii le au fata de semeni, indiferent de momentul zilei sau locul in care se afla”, transmite IGSU.

SEISM 2018

În cursul acestei zile, au fost efectuate evacuări aeromedicale ale pacienților internați în spitalele mobile ale MApN și Israel. Transporturile s-au efectuat cu aeronavele Slovaciei, Suediei și Israelului, iar transferul de la spitale către Baza 90 Otopeni s-a realizat cu elicoptere IGAv și cu echipaje SMURD. Pentru acordarea asistenței medicale de urgență, pe timpul exercițiului #SEISM2018, la nivelul Capitalei și județului Ilfov, au fost operaționalizate două spitale mobile românești, spitalul mobil israelian, spitalul mobil austriac, spitalul italian și cel norvegian. La acest moment, echipele de intervenție în situații de urgență desfășoară în continuare activități pe marginea scenariului existent și a situațiilor ipotetice care sunt introduse, inopinat, în exercițiu, potrivit IGSU.

Galerie foto




Vizualizări: 2,342

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste