Gorj: A provocat un accident cu victime și a fugit! Are 19 ani

 

O tanara de 20 de ani a ajuns la spital, dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr un accident provocat de un sofer de 19 ani, fara prea multa experienta in ale condusului. Evenimentul rutier a avut loc pe raza localitatii Bîlteni, pe DJ 674 Bâlteni, la Pesteana Jiu.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reișit faptul că, un tânăr de 19 ani, din comuna Bîlteni, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Bîlteni spre Ticleni, pe raza localității Peșteana Jiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 61 de ani, din aceeași localitate.
"Tânărul de 19 ani a părăsit locul faptei la volanul autoturismului pe care-l conducea, fiind identificat ulterior la domiciliu. În urma accidentului o pasageră, în vârstă de 20 de ani, din comuna Bîlteni, aflată în autoturismul condus regulamentar, a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste