Gorj: Și-a ucis tatăl în bătaie!

 

O nouă tragedie a avut loc în județul Gorj: un tânăr de 23 de ani și a ucis în bătaie tatăl! Între cei doi a avut loc un conflict spontan, fiul agresandu-si tatăl, care a decedat ulterior la spital din cauza loviturilor primite.

Polițişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un tânăr, de 23 de ani, din comuna Ciuperceni, cu privire la faptul că tatăl său, de 50 de ani, a căzut dintr-un copac.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul, de 50 de ani , în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu fiul său, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații amănunțite.

Ulterior acesta a decedat la spital.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, în cauză fiind continuate cercetările, de către un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Vizualizări: 2,397

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste