(închide)

Gorjeanca Larisa Cârlugea, la emisiunea concurs "Vedeta populară"! „Muzica pentru mine este o icoană sfântă”

 

În această seară, 14 octombrie, Iuliana Tudor dă startul sezonului 3 al emisiunii concurs "Vedeta populară", transmis de TVR 1 în fiecare duminică, de la ora 21.00. În prima ediţie, vor încerca să convingă juriul că merită un loc în semifinală cinci concurenţi din Mureş, Gorj, Ploieşti, Bihor şi Suceava. Larisa Cârlugea, gorjeanca de 16 ani care va concura pentru titlul de Vedetă populară, este un talentat interpret pregătit de îndrăgita Emilia Drăgotoiu Nanu. 

TVR 1 este locul unde îşi dau întâlnire cei mai talentaţi tineri interpreţi de muzică populară decişi să fie Vedeta populară, cel mai important show de folclor din România. În această seară de duminică vom cunoaşte cinci concurenți, iar dintre ei, doar unul se va califica în semifinală. Primii cinci interpreţi pe care Iuliana Tudor îi prezintă publicului şi telespectatorilor pe 14 octombrie sunt: Un programator la o firmă de IT din Cluj Napoca. Mădălina Mureşan, care va reprezenta Mureşul, şi-a dorit întotdeauna să fie independentă şi e mândră că şi-a ales un serviciu bine plătit.

O concurentă de doar 16 ani, din zona Gorjului. Larisa Cârlugea a crescut mai mult cu mama şi sora sa, după ce tatăl s-a mutat la Bucureşti pentru a munci. Un asistent medical care visează să scoată un album de muzică populară, deşi în urmă cu puţin timp nu credea că va mai putea cânta. Conduce o echipă de bărbaţi, fiind economist şi manager de transport la o firmă din Oradea. În copilărie, bunicul o lua pe cal şi o plimba pe Ioana Urs aproape de graniţa cu Ungaria. Jandarm de mai bine de 20 de ani, Vasile Târziu, concurentul din Fălticeni, Suceava, speră ca în câţiva ani, după ce se pensionează, să se dedice total muzicii populare. Fiecare dintre concurenţii serii trebuie să convingă juriul că are calităţi pentru a deveni viitoarea "Vedetă populară": să aibă voce şi o prezenţă care să ridice oamenii de pe scaune. Titlul de Vedeta populară şi premiul de 100.000 de lei sunt miza concursului destinat celor mai talentaţi interpreţi de folclor amatori. Livia Harpa, Emilia Dragotoiu Nanu, Simona Dinescu, Antonela Ferche Buţiu şi Călin Brăteanu sunt interpreţii care îi vor susţine pe concurenţii serii, interpretând împreună cu aceştia melodii din folclorul românesc. Şi în acest sezon juriul va fi format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe - artist, doctor în muzică şi profesor la Facultatea de Muzică din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu, cu toţii gata să evalueze prestaţiile noilor concurenţi, interpreţi amatori din folclorul românesc, transmite TVR într-un comunicat de presă.

Larisa Cârlugea, eleva fascinată de muzică și literatură

Larisa Cârlugea are 16 ani și este originară din orașul Rovinari. S-a mutat la Târgu-Jiu, anul trecut, când a devenit și elevă a Liceului Teologic din municipiu. Învață foarte bine, este fascinată de muzică, având la activ numeroase premii și treofee în palmares. Se pregătește cu Emilia Drăgotoiu Nanu, solista care o va acompania în această seară la emisiunea cncurs de pe TVR 1. Larisa Cârlugea este ambițioasă și își dorește să exceleze în domeniul muzicii. Visează să ajungă o mare interpretă de muzică populară și tocmai de aceea muncește mult la orele de canto. „Muzica pentru mine este o icoană sfântă și binecuvântătoare, iar în afară de aceasta, mă ocup de vioară în limita timpului disponibil. Îmi place să călătoresc foarte mult și îmi place să comunic, să descopăr fiecare comoară ascunsă în persoane, îmi plac lucrurile noi și chiar dacă, totuși, am 14 ani și trebuie să am anumite responsabilități, mai fac câte o mică excepție și îmi dau frâu copilăriei! Sunt o persoană foarte prietenoasă și iubitoare, mă atașez foarte repede de o persoană și greu renunț la sentimentele față de ea. Prietenia valorează foarte mult pentru mine!”, spunea într-un interviu eleva talentată.

Galerie foto


Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste