(închide)

Instructorii de la Dance Prestige, alături de cei mai buni artiști din România! Corina Ungureanu: „Dansul este bucurie!”

 

Școala de dans Dance Prestige din București este una dintre cele mai bune din România, aici deprinzând tainele dansului zeci de tineri talentați, care acum au ajuns să încânte publicul cu mișcările lor. A fost fondată de talentata Simona Mereu în 2012 și de atunci, aici au învățat zeci și zeci de tineri. Stilurile de dans predate aici sunt: HIP HOP, STREETDANCE, BREAKDANCE, HEELS CLASS, AFRO, DANCEHALL. La Dance Prestige se antrenează și artiști, precum: ANTONIA, ALINA EREMIA, AMY, ELENA GHEORGHE etc. Pasiunea și priceperea instructorilor de dans ai Școlii Dance Prestige au atras de-a lungul anilor cursanți foarte talentați. Mulți dintre absolvenții acestor cursuri au ajuns dansatori ai cunoscuților interpreți de muzică ușoară din România și îi însoțesc în toate concertele.  

"Dansul este un mijloc artistic de exprimare a unui mesaj care implica miscari ritmice ale corpului, executate in ritmul muzicii. Este parte integranta a oricarei culturi din lume, dansul fiind folosit ca o forma de exprimare a sentimentelor, de interactiune sociala sau ca o modalitate de mentinere in forma". Dincolo de aceste cuvinte care formează definiția dansului, este vorba mai ales despre emotiile si trairile pe care ti le ofera, indiferent cat de bun dansator esti. Școala de dans Dance Prestige a fost înființată în 2012 si aduce anual pe podiumuri nationale si internationale numerose talente. Instructorii nostri dansează, dar sunt și responsabili pentru coregrafiile vedetelor precum: Leftside, Alex Velea, Kat Deluna, Antonia, Andra, Elena Gheorghe, Smiley, Ruby etc. Sala Dance Prestige se află aproape de centrul Bucureștiului – strada Traian Popovici 87 și este dotată conform standardelor europene. 

Gorjeanca Corina Ungureanu, parte din echipa Dance Prestige!

A descoperit dansul și muzica încă din copilărie, dar acum face exact ceea ce își dorea: dansează și evoluează, împlinindu-și visele, unul câte unul! Corina Ungureanu are 22 de ani și este din orașul gorjean Țicleni. Locuiește la București de când a început cursurile la Facultatea de Drept și în paralel investește timp, bani și multă dedicare în pasiunea sa pentru dans. Face parte din trupa de dansatori a Andreei Bălan, dar și din echipa minunată de la Dance Prestige București. „Înainte de toate am descoperit pasiunea pentru muzică, iar apoi pentru dans. Mereu mi-a plăcut să dansez, făceam mici coregrafii în școala generală alături de prietenele mele, dar pasiunea s-a consolidat când eram la liceu. Înainte de a ajunge în București nu am făcut niciun curs, Youtube era profesorul meu. Acum sunt la alt nivel. Ce înseamnă dansul pentru mine? Totul! Vreau să devin din ce în ce mai bună. Dansul nu înseamnă doar sport, înseamnă dedicare, dăruire, pasiune, înseamnă artă, iar a fi dansator este un stil de viață sau cel puțin, stilul meu de viață. Dansul este bucurie!”, a spus Corina Ungureanu.

Duceți-vă copiii la dans! Viața le va fi mult mai frumoasă!

În data de 13 octombrie, ora 13:00-15:00, Dance Prestige organizeazā AUDITIE pentru toti cei mici, pasionati de dans! Potrivit celor de la Dance Prestige, auditia este complet Gratuita si va dura 2 ore, timp in care copiii vor participa la o ora de streetdance si una de gimnastica. Aceste 2 ore ii vor ajuta pe instructori sa faca o evaluare sumara a potentialului celor mici si sa aduca recomandari ulterioare, pentru fiecare in parte. „Toti copiii pe care acum ii avem in concursuri videoclipuri sau reclame (Tex, Disney, etc..) au inceput la o grupa ca aceasta. O grupa dedicata incepatorilor, unde instructorii se axeaza pe maximizarea performantelor. Dupa un timp de antrenament, acestia vor urma drumul performantei, daca isi doresc acest lucru”, spun instructorii Dance Prestige. Detalii găsiți pe www.danceprestige.ro

Galerie foto








Vizualizări: 1,483

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste