Noi premii în palmaresul motrencei Alexia Bojin! A participat la un turneu de tenis în Olt

 

Motreanca Alexia Bojin a obținut noi perfoemanțe la ultimul turneu de tenis la care a participat. Micuța elevă a încheiat acest turneu cu brio, căci a castigat 2 locuri I si un loc II!

La Caracal, la Clubul Sportiv Sincron din județul Olt, Alexa Bojin a participat la prima ediție a „Cupei de Toamnă Caracal”, competiție la care au susținut meciuri zeci de copii foarte talentați din întreaga țară. Alexia a participat la Turneul de simplu, unde a câștigat locul I, la cel de dublu, unde a bifat locul II și la turneul de dublu-mixt, unde a fost câștigătoarea locului I. Potrivit antrenorului său și părinților, care o însoțesc la fiecare competiție, Alexia Bojin a jucat nouă meciuri, din care a câștigat opt! La turneul din Caracal au participat 19 sportivi, foarte bine pregătiți, care au pus în joc tot ce au mai bun: ambiție, foarte multă concentrare și pasiune cât cuprinde! 

Antrenorul Marian Băleanu, omul care o pregătește pe talentata și promițătoarea tenismenă Alexia Bojin, se declară foarte mulțumit de evoluția motrencei. La Turneul de simplu, Alexia a trebuit să o înfrunte pe sportiva Eva Prisacu de la Clubul Sportiv Coffe din Craiova; motreanca fiind declarată câștigătoare. 

Alexia Bojin are 8 ani și este elevă la Colegiul Național „George Coșbuc”. Micuța a descoperit tenisul în urmă cu mai bine de doi ani de zile, iar de atunci are rezultate foarte bune și chiar excelente la competițiile interne și internationale. Alexia Bojin a jucat până acum peste 10 finale, a câștigat foarte multe locuri I și alte peste 10 premii II și III la competiții naționale și internaționale.

Galerie foto




Vizualizări: 1,185

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste