(închide)

Demonstrează că este un luptător! Șef de promoție la facultate, Mihnea Vîlceanu participă acum la Vocea României!

 

Mihnea Vîlceanu are 21 de ani si a absolvit in vară Facultatea de Matematica Informatică, ca sef de promotie! Acum este la Master, tot la Universitatea de Vest din Timisoara. Pasionat de muzica, talentatul targujian participa la Vocea Romaniei! 

Mihnea Vîlceanu este de loc din Targu Jiu si a gasit refugiu in muzica dupa ce in urma cu cinci ani a suferit un accident la munte. De atunci, Mihnea a ramas imobilizat in scaunul cu rotile, incercand sa faca fata situatiei in care se afla cum a putut mai bine. A demonstrat in acesti ani ca este un luptator, un optimist care nu a renuntat vreodata la speranta. In toti acesti ani grei i-au fost alaturi familia si prietenii, iar acum, incurajat de acestia s-a inscris la Vocea Romaniei! Pe Mihnea il veti putea vedea vineri, 5 octombrie, pe ProTV. "In sfarsit, a aparut clipa mult asteptata. Ne vedem la ProTV, vineri, 5 octombrie de la ora 20:30. Fiti cu ochii in patru si sper sa fiti surprinsi placut <3!", a scris Mihnea pe pagina sa de socializare.

Video mai jos:

Mihnea la Voce!

Mihnea a mostenit talentul la muzica de la mama sa, Liliana, care l-a invatat, de asemenea, ca nu te costa nimic sa zambesti, sa ajuti, sa oferi celor din jur bunatate! "Este pasionat de muzica de mult si cred ca a mostenit talentul de la mine. Mihnea, dupa accidentul de acum cinci ani, a gasit refugiu in muzica, in aomenii de langa el, in noi, parintii lui. Seamana cu mine: nu putem trai fara oameni pe langa noi! A absolvit anul acesta, in vara, Facultatea de Mate-Info, ca sef de promotie. A invatat foarte mult, constant, avand mereu rezultate foarte bune. Acum este la Master, tot la acelasi profil. Studiaza la Universitatea de Vest. Este un tanar vesel, optimist, luptator, chiar daca acesti ultimi cinci ani au fost grei. Mergem si la recuperare, luptam... La muzica nu a luat vreo lectie niciodata. Canta peste tot, si la chitara, acum si a luat un fel de toba!", a spus Lili Vilceanu, mama talentatului tanar, pentru Pagina Olteniei. 

Vizualizări: 11,237

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste