(închide)

Opt elevi ai Colegiului Tehnic Motru candidează pentru funcții de conducere! Află-le povestea

 

În curând, la Colegiul Tehnic din municipiul Motru vor avea loc alegerile pentru Biroul Executiv al Consiliului Elevilor pentru anul școlar 2018-2019. Opt elevi ai acestei unități de învățământ s-au înscris în „cursă” și candidează pentru diverse funcții, fiecare făcându-și campanie „ca la carte”! Fiecare dintre ei are o poveste și multe planuri de viitor!

Astfel, pentru FUNCŢIA DE PREŞEDINTE candidează patru elevi cu rezultate bune la învățătură, adolescenți ambițioși, care cred în ei și care își doresc să se implice în activitățile desfășurate la CT Motru, da și în inițierea unor acțuni care să aducă un plus valoare colegiului. Cei patru candidați la președinția Consiliului Elevilor al CT Motru sunt: Ciobanu Mircea Mihai-clasa a Xa D, Cuțui Simona-clasa a XI-a D; Ulariu Denis-clasa a X-a E și Olinici Remus-clasa a XI-a C. Cuţui Simona-Cristina-clasa a XI a D spune despre sine că face față oricărei situații și că este descurcăreață: „Consider ca sunt persoana care are calitatile necesare pentru a candida la functia de Presedinte. Sunt comunicativa, deschisa la orice sugestie venita din partea colegilor mei si reusesc sa gestionez cu intelepciune orice situatie problematica, dar de asemenea sunt si o persoana descurcareata, constiincioasa”. Ulariu Denis Sorin din clasa a Xa E crede că este un candidat potrivit pentru această funcție: „Consider ca sunt caracterizat de o serie de calitati si valori care din mine un candidat ideal pentru aceasta functie :unitatea, solidaritatea, comunicarea, si nu in ultimul rand demnitatea”. Pentru FUNCŢIA DE VICEPREŞEDINTE, candidează trei eleve. Ardeiu Iasmina Ramona-Elena-clasa a XI a B a spus că este implicate de foarte mulți ani în acțiuni sociale și umanitare: „Consider ca dispun de spirit organizatoric, de echipa, seriozitate, cat si de o vasta experienta in coordonarea unor activitati, proiecte,parteneriate; dand  dovada de disponibilitate permanenta. Inca din gimnaziu am fost implicata si premiata la olimpiade si concursuri, dar am acordat o importanta deosebita si cazurilor sociale, bazandu-ma pe abilitatea de a dezvolta liderul din mine".

Talentata poetă Chiţoran Ana-Maria este în clasa a XI a C și a fost mereu omul care a arătat că îi pasă de cei din jurul său. Eleva spune că principala sa pasiune est pictura, însă, când a simțit că nu poate reda cu ajutorul pensulei dorul de mamă și alte simțăminte complexe, s-a apucat de scris poezii. Ana Maria Chițoran este motreancă, familia sa locuind la Ploștina: ,,Sunt o persoana sensibila fata de persoanele din jurul meu, ma caracterizeaza ambitia si curiozitatea.Imi place sa ma implic si sa organizez proiecte". Ciobanu Georgiana-Mihaela-clasa a XI a C: „Consider ca sunt o fire ambitioasa, dornica sa schimb in bine lumea. Dispun de multa energie pentru a ma implica in cat mai multe proiecte."

Pentru FUNCŢIA DE MEMBRU candidează Crăciunescu Vanesa-clasa a XI a B. Din Comisia de concurs si de validarea dosarelor pentru Biroul Executiv al Consiliului Elevilor fac parte RUŞEŢ MARIA, REMETEA DRAGOŞ, GÎRBOVAN ELIANA, URETYAN MEDEEA, BRÎNAŞ ALEXANDRA, OLARU LIDIA și observator- prof. Crăciunescu Mihaela.

Galerie foto




Vizualizări: 3,190

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste