(închide)

Gorjeanul Horațiu Mălăele, din nou pe scena Teatrului Dramatic din Târgu-Jiu! Joacă alături de Maia Morgenstern și George Mihăiță

 

Festivalul Național „Zilele Elvira Godeanu” aproape a ajuns la final. Ultima piesă de teatru pe care o vor putea urmări gorjenii este cea de duminică seara, de la ora 20.00. Atunci Teatrul de Comedie București va prezenta spectacolul „Fierarii” cu o distribuție de excepție: Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern și George Mihăiță. Regia acestei piese aparține gorjeanului Horațiu Mălăele. 

Duminică, 10 iunie, de la ora 20,00 sunteți invitați să îl revedeți pe Horațiu Mălăele, care va juca alături de Maia Morgenstern și George Mihăiță într-o comedie ce vă va ridica semne de întrebare. Astfel, duminică, festivalul se va încheia cu o piesă extraordinară-„Fierarii” după M. Nikolic. Actorii Teatrului de Comedie din București vă vor încânta. Distribuția piesei este următoarea: Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiță, Valentin Teodosiu, Mircea Rusu. Regia este semnată de gorjeanul Mălăele, iar spectacolul va dura mai bine de o oră. „Deși este o comedie provocată de o sinuoasă linie genealogică, spectacolul Fierarii ridică o serioasă și complexă problemă, și anume aceea a consecințelor marilor evenimente istorice în viațile mărunte ale oamenilor de rând. Pornind de aici, spectacolul trimite la o reală înfrățire europeană, care, oricât de întâmplătoare ar fi la nivel genetic, stă la baza conviețuirii spirituale într-o Europă Unită”, scrie pe site-ul  http://comedie.ro/spectacol/fierarii.

Festivalul Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” a adus la Târgu-Jiu, anul acesta, mari actori ai României și teatre de prestigiu. Festivalul a debutat pe data de 13 mai, deschiderea evenimentului aparținând actorilor Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, care au  avut premiera spectacolului „Sărutul”, un eseu vizual-teatral foarte apreciat de public. „Sărutul” este un omagiu adus lui Constantin Brâncuși, un spectacol al emoției vizuale, piesă care omagiază frumosul uman. În programul Festivalului au urmat teatre precum Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Teatrul Odeon, Teatrul Act, Excelsior București, Metropolis București, Teatrul Nottara, Teatrul Artte Dell Anima București etc. Minunatul eveniment cultural artistic găzduit de cea mai importantă instituție de cultură din județul Gorj se va încheia pe 11 iunie, cu un alt moment emoționant și important: Gala Premiilor Elvira Godeanu și un concert extraordinar Adrian Naidin și John Micu. Tot în ultima zi a festivalului va avea loc și vernisajul expoziției „Elvira Godeanu” (obiecte personale, documente, fotografii); dar și lansarea de carte a volumului „Teatrul în Gorj” (vol. II) a lui Ion Cepoi. 

Galerie foto


Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste