(închide)

Hai la mare pe bani puțini! A început programul „Litoralul pentru toți”

 

Programul „Litoralul pentru toți” a început la 1 septembrie 2020, iar până la sfârșitul lunii, dacă vrei să pleci la mare, vei găsi cazare ieftină, începând cu prețuri de 54 de lei pe noapte. Românii care merg în stațiunile romanesti de la Marea Neagră în perioada 1-30 septembrie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 45 de lei de noapte/persoană prin programul "Litoralul pentru toți".  

Până în prezent s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri. Chiar dacă în acest an sezonul estival a început mai târziu, iar costurile de operare s-au majorat cu 25%, pentru a veni în sprijinul turiştilor majoritatea hotelurilor care s-au înscris în program mențin aceleași tarife nemodificate de 8 ani. La fel ca anul trecut, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Programul „Litoralul pentru toți” se adresează celor care nu au reușit să ajungă în această vară la mare din cauza prețurilor foarte piperate, practicate în sezonul estival. Și, se pare, vremea va ține cu ei pentru că luna septembrie se anunță una mai călduroasă decât în mod normal.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste