(închide)

Începe cea de-a treia ediție a Festivalului Lavandinne Târgu-Jiu! Surprize minunate vă așteaptă în plantația de lavandă

 

Două zile de poveste, teatru, artă și muzică bună vă așteaptă la Festivalul Lavandinne de la Târgu-Jiu, care are loc pentru a treia oară într-un cadru de poveste! Astzăi, 25 iunie și mâine, 26 iunie 2022 sunteți așteptați la o nouă ediție a unui minunat eveniment care va avea loc în plantația de lavandă a antreprenoarei Ana Neagu, creatoarea brandului „Lavandinne”.

„Vă aștept la această ediție a afestivalului cu matre bucurie! Programul festivalului este bine structurat, potrivit pentru copii și adulți, ne-am gândit să îi bucurăm pe toți cei care vor veni aici! Deschiderea festivalului are loc astăzi, 25 iunie, cu piesa de teatru Scufița Roșie susținută de actorii Teatrului Dramatic Elvira Godeanu. Este o ediție la care s-a muncit foarte mult și le mulțumesc tuturor pentru ajutor! Va fi o a treia ediție memorabilă!”, a spus Ana Neagu.

Ziua de sâmbătă începe cu un eveniment dedicat copiilor, de la ora 11:00!

SAMBĂTĂ, 25 Iunie:
-11:00-13:00 – Program pentru copii – Preț bilet 20 lei.
Din program: piesa de teatru Scufita Roșie – Teatru Elvira Godeanu, pictura pe față, mascote.

-13:00-17:00 – Târg expozanți meșteșugari – Preț bilet 15 lei
(gratuit pentru copii până la 7 ani).
Din program: vizitare cultura de lavandă, fotografii, amintiri, etc.. Printre expozanții din cadrul Festivalului Lavandinne va fi și „Le Charme” – cu mobilier recondiționat, dar și minunate obiecte de décor, care vă vor înfrumuseța locuințele.

17:00-21:00 – Program artistic – Preț bilet 35 lei.
Din program: ora 17.30 ;Expoziție fotografică ”Târgu Jiu vechi și nou” - Jean Țîrlea și Ionel Scăunașu; ora 18.30 Concert pian Radu Vîna; ora 19.00 Piesa de teatru pentru adulti ”Îndrăgostiții din Ancona” – Teatrul Elvira Godeanu.

DUMINICĂ, 26 iunie:
-12:00-17:00 – Târg expozanți meșteșugari – Preț bilet 15 lei (gratuit pentru copii până la 7 ani).
Din program: vizitare cultura de lavandă, fotografii, amintiri, etc..

-17:00-20:00 – Program artistic – Preț bilet 25 lei.
Din program: ora 17.00 Expoziție de artă Mihaela Cocheci Expoziție pirogravură Asociația Be TeeN; ora 18:30 licitatie caritabilă susținută de Magic FM; ora 19:00 Concert muzică live – trupa Lifeliners (voce – Monica Ciolan Bobei, pian – Marius Tiriplică, chitara - Daniel Scăfaru).

Galerie foto


Vizualizări: 331

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste