(închide)

Judeţele în care elevii nu vor merge la şcoală marţi, din cauza vremii nefavorabile

 

Cursurile din toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş şi unele şcoli din judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea sunt suspendate şi marţi, 18 decembrie, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Astfel, pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru marţi, 18 decembrie.

De asemenea, marţi, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la reţeaua de energie electrică nu se vor susţine ore de curs în unităţi de învăţământ din judeţele Arad (40), Mehedinţi (24) şi Vâlcea (1). Nici în Gorj nu s- a făcut școală nici luni și nu se face nici marți.

Autorităţile din judeţele Mehedinţi şi Timiş au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situaţii de urgenţă, suspendarea integrală a cursurilor şcolare pentru ziua de luni, 17 decembrie. Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrică, tot luni, 17 decembrie, nu s-au desfăşurat cursuri în mai multe unităţi de învăţământ din ţară: Arad (40), Argeş (13), Bihor (9), Caraş-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramureş (4), Olt (1), Satu Mare (10) şi Vâlcea (35).

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste