Laboratorul Central de analize fizico-chimice și microbiologice al Aparegio, acreditat RENAR

 

În cadrul Laboratorului Central de analize fizico-chimice si microbiologice, din cadrul OPERATORULUI REGIONAL –APAREGIO GORJ SA, de- a lungul anilor s-au efectuat numeroase investiții, astfel incat, astazi societatea dispune de un laborator ultramodern si performant care executa analize la cele mai inalte standarde de calitate. Laboratoarele sunt acreditate RENAR, conform Certificatului de Acreditare nr.L.I. 1241/11.02.2021.
Acreditarea RENAR este o dovadă certă a nivelului de performanță care conferă o încredere sporită în competența tehnică și integritatea laboratorului, încercările efectuate fiind recunoscute la nivelul tuturor instituțiilor de control. Totodată, acest lucru oferă și siguranța unor monitorizări eficiente și corecte. Laboratoarele dispun de toate resursele necesare executării de încercări de calitate în condiţii optime pentru asigurarea calităţii rezultatelor:

• personal calificat, cu studii corespunzătoare, instruire permanentă, aptitudini pentru efectuarea încercărilor;
• laboratoare de analiză corespunzătoare, care permit efectuarea corectă a încercărilor;
• metode de analiză standardizate adecvate încercărilor pe care le efectuează, validate în laborator;
• echipamente de măsurare de ultima generatie corespunzătoare pentru efectuarea corectă a încercărilor, etalonate şi verificate metrologic.
Laboratorul de control al calității apei realizează, la solicitarea clienților, ANALIZE FIZICO-CHIMICE SI MICROBIOLOGICE. Tarifele pentru aceste servicii au fost stabilite si aprobate de către Consiliul de Administratie al Operatorului, prin HCA nr.4 din 25.02.2021.

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste