(închide)

Liceul Tehnologic Baia de Fier, Școală Europeană!

 

Liceul Tehnologic Baia de Fier a obținut titlul de Școală Europeană 2019, reprezentanții unității școlare fiind premiați la Palatul Parlamentului!

Ministerul Educaţiei Naționale a premiat marți, la Palatul Parlamentului, 87 de unități de învățământ preuniversitar câştigătoare ale Competiției Naționale „Şcoală Europeană”, ediția a XVI-a. În Gorj, două licee au obţinut titlul de „Şcoală europeană”. Este vorba de Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” din Peştişani (172 de puncte) şi Liceul Tehnologic Baia de Fier (158 de puncte). Fiecare unitate de învățământ a primit certificatul „Şcoală Europeană 2019”, valabil pentru o perioadă de trei ani, şi un premiu în valoare de 5.000 de lei pentru dotări. 

Proiectele europene derulate în această școala (schimburile de bune practici dintre elevi si profesori prin intermediul reuniunilor internaționale, deschiderea a noi orizonturi către școlile din Europa, îmbogățirea competențelor lingvistice ale elevilor, viziunea despre democrația țărilor dezvoltate) au dus la acordarea acestui important titlu! „Dovada perseverenței, implicării și a performanțelor obținute de cadrele didactice și elevii liceului nostru s-a materializat astăzi prin acordarea certificatului și trofeului de ,,Școală Europeană", 2019-2022!”, transmit reprezentanții Liceului din Baia de Fier.

Felicitări tuturor: elevilor și cadrelor didactice, conducerii școlii, parinților și primarului Dumitru Turbăceanu pentru susținere și implicare în viața școlii!

Galerie foto



Vizualizări: 1,189

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste