(închide)

Membrii Asociației Opportunity Club, daruri pentru copiii din Telești! Moș Crăciun, un om deosebit

 

„Spiridușii lui Moș Crăciun” este primul proiect derulat de Asociația Opportunity Club, un ONG înființat acum foarte puțină vreme. Săptămâna trecută, spiridușii Moșului au dus daruri unor copii din localități de lângă Târgu Cărbunești, iar luni au mers la Telești. 

Oamenii buni când se adună, pot fac lucruri care să aducă multă bucurie celor din jur! Așa s-a întâmplt și la Asociația Opportunity Club, ONG-ul înființat de două târgujience. Lor, în această perioadă a magicelor sărbători de iarnă li s-a alăturat Laurențiu Cornel Bărdulete, locotenent colonel la Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj. Locotenent-colonelul ISU a îmbrăcat cu mare bucurie (și talent n.red.) costumul de „Moș Crăciun”, implicându-se cu totul în noua sa misiune. A știut cum să îi facă pe cei mici să zâmbească, a cumpărat fructe și alte daruri ca să le poată împărți și altor copii întâlniți pe drumul spre unitățile școalre din Telești. 

„Am identificat mai mulți elevi din comuna Telești, le-am spus să îi scrie lui Moș Crăciun și apoi Spiridușii Moșului ne-au contactat. Practic, după ce am primit scrisorile copiilor, le-am postat pe pagina de Facebook a asociației și în foarte scurt timp au apărut personae care au dorit să le îndeplinească dorințele acestor micuți. A fost emoționant, înălțător, să vezi cum oameni pe care nu îi cunoști vor să se implice, să facă o bucurie unor copii”, a spus Ana Mihăilescu, vicepreședintele Asociației Opportunity Club din Târgu-Jiu. 

Detalii despre acest proiect găsiți https://asociatiaopportunityclub.com/blog/f/spiridușii-lui-moș-crăciun-în-acțiune dar și pe https://www.facebook.com/asociatiaopportunityclub/about/?ref=page_internal

Galerie foto



Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste