(închide)

Mobilizare exemplară la Liceul Teologic Târgu Jiu! Eveniment caritabil pentru ajutorarea unui copilaș bolnav

 

Ca în fiecare an, încă din 2011, Liceul Teologic Târgu Jiu a organizat ediția cu numărul 7 a Festivalului “Tradiții și Obiceiuri din bătrâni” sub binecuvântarea Înalt Preasfințitului Părinte Academician Doctor Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei.

Festivalul a avut loc pe data de 18 decembrie la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, eveniment prezentat de către  profesoara Cristina Buzducea, cadru didactic al Liceului Teologic, profesoară de geografie, ale cărei activități desfășurate în timpul cursurilor oferă motiv de mândrie liceului datorită rezultatelor bune obținute de elevi atât pe parcursul anilor de studiu, cât și la examenul de bacalaureat. Eforturile făcute de către dumneaei merită respectul, căci au dus spre finaluri fericite, eforturi ce au făcut din geografie o materie iubită de elevii liceului. Pe lângă profesionalismul de care dă dovadă, doamna profesoară este o persoană ce deține calități deosebite.

Pe data de 18 decembrie, evenimentul nu a constituit doar un festival, ci un act de bunătate cu scopul de a îi veni în ajutor lui Matei Mihai.

Cei prezenți s-au putut bucura de momente susținute atât de elevi ai liceului cât și de reprezentanți ai județului, precum recitalul de colinde a Corului liceului Teologic dirijat de Arhid. Prof. Dr. Nicușor Lăzărică, o scenetă cu titlul “Copii lumii”, creată și regizată de doamna profesoară Mirela Popescu, în interpretarea trupei de teatru “Nicologos” a liceului, de asemenea publicul a mai fost incântat de încă trei momente muzicale, dintre care unul, grupul vocal gimnazial al liceului, se află sub îndrumarea doamnei profesoară Angelica Mirea, iar celelalte poartă semnătura Arhid. Prof. Dr. Nicușor Lăzărică, corala preoților gorjeni “Nicofonis” și domnul profesor Dumitru Bărăscu ce a îndrumat elevii profilului “Muzică bisericească” a liceului.

În calitate de parteneri s-au aflat Instituțiile locale precum Inspectoratul Școlar Județean, cu domnul profesor Ion Ișfan, inspector școlar general, ca reprezentant și Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, Propoieriile Târgu Jiu Nord, Târgu Jiu Sud și Târgu Cărbunești.

Galerie foto





Vizualizări: 2,522

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste