(închide)

Motru: Bucuria de a dărui…UNEȘTE!

 

Bucuria de a dărui…UNEȘTE  instituțiile școlare gorjene Clubul Copiilor Motru, Palatul Copiilor Tg-Jiu, C.N.George Coșbuc, Școala Gimnazială Nr.1 Motru, Școala Gimnazială Samarinești, Grădinița cu P.P. Nr.1!

O activitate de responsabilizare în cadrul proiectului de voluntariat  ̋ÎMPREUNĂ FACEM BINE…o săptămână de noiembrie dedicată campaniei sociale SNAC 2023, ̋ ĂPTĂMÂNA FRUCTELOR ȘI LEGUMELOR DONATE ̋, unde bunătatea este o poveste simplă despre grijă și solidaritate .
          Campania a implicat, sub atenta coordonare a profesorilor voluntarii și coordonatorilor SNAC la nivelul fiecărei instituții școlare strângerea de legume, fructe, alimente neperisabile de către elevii voluntari SNAC şi donarea lor către familile aflate în dificultate cât și în cadrul instituțiilor sociale D.G.A.S.P.C. MH- Căminul de persoane vârstnice ILOVĂȚ, Centrul Școlar de Educație Incluzivă respectiv Complexul Maternal din cadrul Complexului de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială Tg-Jiu, Centrul de plasament Motru.      
         Am reușit împreună să aducem un zâmbet mai dulce pe chipul acestor copii, părinții…bunici în această perioadă de schimbări și provocări. Fiecare dintre acești beneficiari, aceste familie au povestea lor, iar simplitatea vieții lor și modestia de care au dat dovadă, îmbogățite de inocența și bucuria copiilor voluntari, sunt lecții de viață pentru noi. Părinții sunt cheia sufletelor copiilor si depinde de implicarea noastră în orice acțiune intreprindem.  
 În numele întregului colectiv de cadre didactice voluntare,  mulțumesc  tuturor părinţilor că au sprijinit iniţiativa instituților şcolare din cadrul acestui proiect, dovedindu-se astfel  reali parteneri în demersul  de a  şlefui caracterul copiilor şi a le forma spiritul de solidaritate cu semenii.

 

Profesor Cosmina Vînturiș - Palatul Copiilor Motru

Galerie foto





Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste