(închide)

Nemții caută șoferi de camion în România! Salariile ajung la 2300 euro pe lună

 

Agenția Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internațională Nord, ca reprezentant al unui angajator german, o companie de transport caută în România persoane potrivite pentru o ocupa posturile vacante de șoferi pe care le oferă. Posturile vacante sunt oferite prin intermediul reţelei EURES România. 

Sunt vacante mai multe posturi de șoferi, după cum urmează: *două posturi de șofer de camion a căror activitate va presupune: transportul marfurilor; incarcarea si descarcarea vehiculului; asigurarea incarcaturii; trafic pe distante lungi, in nordul Germaniei. Cei care își doresc aceste posturi trebuie să dețină permis de conducere categoria CE si card cod 95; constituie avantaj certificatul ADR si experienta profesională in domeniu. Salariul oferit este de aprox. 2500 euro brut/luna, plus bonusuri. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Doritorii pot transmite C.V-ul, completat la calculator in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresele de e-mail [email protected] si [email protected], cu specificarea codului "Nord-002-SPED".

*patru posturi de șofer camion pe distante scurte (f/b)-activitatea presupune: - incarcarea camionului cu marfa si securizarea incarcaturii; - livrarea comenzilor catre beneficiarii regionali; - ajutor pentru beneficiar la descarcarea camionului. Salariul oferit porneste de la 2000 euro brut/luna și bonusuri, se oferă sprijin în găsirea unei locuințe. Se cere limba engleză. Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba engleza, la adresele de e-mail [email protected] si [email protected], cu specificarea codului "RPS-006-SPED".

*un post de șofer de autobuz-activitatea presupune: - vanzarea de bilete in autobuz; - transportul calatorilor. Salariul oferit porneste de la 2300 euro brut/luna și se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Se cere cunoșaterea limbii germane. Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail [email protected] si [email protected], cu specificarea codului "BAY-223-SPED".

http://eures.anofm.ro/?=11&=1&agentie=Gorj

Vizualizări: 1,487

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste