O motreancă de succes se mută în Dubai! Alina Chirculescu va avea job-ul mult visat

 

Alina Chirculescu este, la cei 23 de ani ai săi, cel mai cunoscut fotomodel din județul Gorj, o tânără care și-a construit cariera prin multă muncă. An de an a bifat prezentări de modă foarte importante, concursuri de miss câștigate în afara României sau aici, vise împlinite. Ultimul vis pe care a reușit să îl împlinească-lucru ce o face extrem de fericită-este acela că de la 1 decembrie va începe un nou job! Alina a absolvit cursul de stewardesă și va pleca în Dubai, după ce a obținut slujba la Emirates Airline, una dintre cele mai bune companii aeriene din lume.

Își trăiește visul și spune că a fi stewardesă este o adevărată împlinire, căci și-a dorit acest lucru de multă vreme. Frumoasa Alina Chirculescu s-a născut în urmă cu 23 de ani și a crescut la Motru, despre care spune că va rămâne mereu „orașul sufletului său. Aici a studiat, apoi a plecat la facultate (a absolvit Academia de Studii Economice din București, la Facultatea de Relații Economice Internaționale n.red.) și a început să își împlinească, rând pe rând, visurile. A devenit fotomodel, fiind preciată pentru frumusețea sa și pentru felul în care se implica în tot ce avea de făcut. Pasionată de modeling, fotomodelul Alina Chirculescu a început să participle la concursuri de miss. A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2016 și de atunci a participat la foarte multe prezentări de modă și ședințe foto, cariera sa luând un și mai mare avânt. Deși este apreciată de colaboratorii săi, importanți creatori de modă, fotografi, designeri, Alina și-a dat seama că vrea să încerce și altceva ce își dorea de foarte mult timp.

Își dorea să lucreze la Emirates Airline

Pentru a își împlini visul, Alina s-a înscris la un curs de sterwardese și apoi a trecut cu brio de interviul pe care l-a susținut cu reprezentanți ai uneia dintre cele mai mari companii aeriene din lume: Emirates Airline din Dubai, Emiratele Arabe. De la 1 decembrie va începe jobul mult visat și va zbura peste tot în lume! „Jobul de stewardesă e cel mai mare vis împlinit până acum, cred că mă va schimba foarte mult în sensul că voi evolua ca om din toate punctele de vedere. Sunt convinsă că altfel va fi stilul de abordare a unei situații, grația dobandită, cunoștințele pe care le voi acumula, deoarece este o onoare să lucrezi pentru o așa mare companie și desigur responsabilitatea va deveni din ce în ce mai puternică. Abia aștept să încep serviciul! Voi fi două luni în training intensiv, după care voi zbura peste tot în lume la bordul unor avioane minunate și preferate de milioane de oameni de pe planetă”, a spus, pentru Pagina Olteniei, motreanca Alina Chirculescu. Viața I se va schimba și va avea multe de învățat, însă Alina nu vrea să renunțe nici la modeling, așa că și în Dubai va încerca să ajungă la cât mai multe prezentări de modă. „Voi continua si cu modellingul, în timpul liber desigur. Am prieteni care fac modelling acolo si ma vor ajuta si pe mine sa ma familiarizez cu partea aceasta în Dubai. Cred că va fi bine, eu sunt un om foarte optimist”, a mai spus Alina Chirculescu.

Se va muta în Dubai

La sfârșitul acestei luni, motreanca Alina Chirculescu se va muta în Dubai, căci acolo este sediul central al companiei Emirates. Vor urma cele două luni de pregătire intensă alături de cei mai buni profesioniști și apoi va începe să zboare în toate colțurile lumii. Pe 30 noiembrie va decola spre Dubai, lăsând în urmă familia, prietenii și viața pe care o știa, pentru a își trăi visul. „A fi stewardesă la Emirates este o onoare și o șansă să călătoresc, să cunosc oameni si culturi noi. De asemenea, această slujbă de vis îmi va permite să mă dezvolt ca si om. La momentul actual este tot ceea ce mi-am putut dori vreodată! Îmi doresc sa fac parte dintre cei mai buni, sa invat de la cei mai buni si sa locuiesc intr-un oras cosmopolit asa cum este Dubaiul. De asemenea, sunt convinsă că și cariera mea va înflori uimitor prin intermediul acestui job. Singurul lucru care imi va lipsi acolo va fi familia, care pentru mine este totul”, a spus Alina Chirculescu pentru http://www.cumajungistewardesa.ro

Galerie foto






Vizualizări: 7,884

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste