(închide)

O nouă fabrică în Rovinari! Începe recrutarea viitorilor angajați

 

Vești extraordinar de bune vin din zona orașului Rovinari! Remus Băluțeanu va deschide cea de-a treia fabrică în orașul Rovinari, o fabrică unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor. Aici vor lucra aproximativ 300 de oameni când fabrica va funcționa la capacitate maximă. Deschiderea fabricii, cu o primă linie de producție, este programată pentru luna aprilie, potrivit edilului Robert Filip. 
Enova Group a achiziționat în urmă cu puțin timp ruinele a ceea ce a fost UMR Rovinari, iar aici va funcționa, pe lângă AUTOLIV și MOVEOS, una dintre cele mai moderne fabrici din zona Olteniei. "În perioada imediat următoare, prin intermediul platformei de recrutare de pe site-ul Primăriei Rovinari va începe procesul de selecție și angajare a personalului. Detalii despre profilul candidaților vor fi publicate pe platforma de recrutare din cadrul site-ului primăriei www.primariarovinari.ro/jobs Ca autoritate m-am comportat exemplar cu mediul privat, iar asta se vede în fabricile deja deschise la Rovinari", a declarat edilul Filip. 
O a patra fabrică, cea de gips-carton, ar putea fi deschisă la Rovinari, spune primarul, dar din diverse motive, lucrurile s-au împotmolit. "S-ar deschide și cea de-a patra fabrica daca și cealaltă parte a STATULUI, prin oamenii din companiile sale, ar avea aceeași deschidere pe care am avut-o eu. Când tu companie, te afli pe marginea prăpastiei, te afli în postura de a da mii de oameni afară, dar te opui înființării de noi locuri de muncă, se numește asasinat economic”, spune Robert Filip. 

Galerie foto


Vizualizări: 12,185

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste