(închide)

O școală din Târgu-Jiu a primit o importantă donație! Elevii vor desfășura activitatea sportivă în cele mai bune condiții

 

Școala Gimnazială ,,Voievod Litovoi” Târgu-Jiu, coordonată de director Florescu Cristian și director adjunct Popescu Ramona, în cadrul parteneriatului „Sportul dă zile vieţii şi viaţă zilelor”, a primit sprijinul echipei Decathlon, sponsor principal, care, printr-un gest caritabil, a venit în ajutorul școlii cu sponsorizări în valoare de 9.000 de lei, pentru îmbunătățirea bazei materiale a sălii de sport cu produse si echipamente sportive de calitate. Astfel, elevii vor putea susține activități sportive de calitate, desfășurând orele de educatie fizică și sport în cele mai bune condiții și cu echipament adecvat. „După cum bine știm, sănătatea fizică, psihică și creșterea calității vieții sunt punctele forte ale misiunii educației fizice și sportului. Este lăudabil efortul depus de conducerea unității în identificarea de surse de finanțare publică sau privată în vederea achiziționării de produse și echipamente sportive necesare pentru buna desfășurare a actului educativ”, a declarat profesorul de educație fizică Bucă Cătălin.
În urma aceste acțiuni, peste 500 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Voievod Litovoi” își vor desfășura activitatea sportivă în cele mai bune condiții.
,,Am sponsorizat în dorința de a ajuta la buna desfășurare a activităților de educație fizică și pentru că sportul reprezintă un drept fundamental al tuturor” și singurul mod prin care poți fi cu adevarat sănăos. Orice copil se va bucura direct sau indirect de orice gest de bunătate și îi face pe aceștia fericiți, iar zâmbetul lor va aduce o rază de lumină în sufletele noastre”, a transmis Alin Cărăgui, Director Decathlon Tg-Jiu.
Premierea va avea loc joi, 18 februarie, ora 10.00, la sediul Școlii Gimnaziale ,,Voievod Litovoi” Târgu-Jiu, Calea Severinului, nr. 86. 

Vizualizări: 1,084

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste