O tânără din Tismana a născut în Ambulanța SMURD! „Felicitări tuturor celor implicați! Cu ajutorul lor, Ioana a venit pe lume perfect sănătoasă!”

 

Un echipaj SMURD Gorj a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, ambulanța devenind sală de nașteri! S-a întâmplat miercuri seara, la Tismana, din județul Gorj. Un bărbat a sunat miercuri seara la 112, era în jurul orei 20:30 și a solicitat o ambulanță pentru că soția sa intrase în travaliu. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. „Spre locul intervenției sunt deja direcționate un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță. Primul ajuns este echipajul SMURD care evaluează rapid situația și începe deplasarea către spital! Pe traseu ambulanța SMURD s-a întâlnit cu ambulanța din cadrul Serviciului de Ambulanță Județan Gorj. Ioana nu a mai așteptat până la spital și se zbătea să vină pe lume. Ambulanța SMURD devenise sală de nașteri, iar asistentul medical devenise medic! Fiecare dintre membrii echipajelor avea câte o sarcină în misiunea de a o aduce pe lume pe Ioana!”, a transmis ISU Gorj.  

Micuța a venit pe lume cu ajutorul echipajului SMURD, iar la scurt timp, la fața locului a ajung o altă ambulanță, încadrată cu medic! Medicul s-a asigurat că femeia și fetița sunt bine și a însoțit echipajul SMURD în misiunea finală de le transporta în siguranță la spital! „Emoțiile unui astfel de moment sunt greu de descris în cuvinte, dar trebuie să-i felicităm pe membrii echipajului SMURD, membrii echipajului de ambulanță și pe medicul ajuns la fața locului la scurt timp după ce Ioana a venit pe lume! Ioanei îi dorim să fie sănătoasă, să crească mare și frumoasă și să aibă o educație aleasă! Felicitări tuturor celor implicați! Cu ajutorul lor Ioana a venit pe lume perfect sănătoasă!”, a transmis  ISU Gorj.

Vizualizări: 2,664

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste