(închide)

Oferte de nerefuzat la Dertour! Îți rezervi vacanța de Crăciun fără să dai avans!

 

Agenția de turism Dertour-www.dertour.ro-a pregătit oferte de nerefuzat pentru clienții săi: dacă vă faceți planuri pentru Sărbătorile de iarnă, atunci veniți în agențiile Dertour și rezervați-vă un sejur în Turcia sau Egipt fără a plăti avans, așa cum se obișnuiește în turism. Potrivit reprezentanților uneia dintre cele mai importante firme din România din acest domeniu, avansul va fi achitat până pe 15 noiembrie. De asemenea, dacă zborul se va anula, având în vedere situația mondială privind COVID-19, Dertour vă va rambursa banii.

Trăim vremuri la care niciunul dintre noi nu s-ar fi gândit și din această cauză o parte dintre noi nu mai găsesc curajul să se bucure de vacanțe și să se relaxeze în sejururi la care au visat luni de zile! Tocmai pentru a reda curajul și a ne aminti tuturor de dragostea pentru călătorii, Dertour vine cu o ofertă de nerefuzat: dacă vii în agențiile Dertour din toată țara îți poți rezerva vacanța visată fără a achita avans! Astfel, poți achiziționa un sejur în Egipt sau în Turcia, pentru a petrece un Crăciun de vis și/sau un Revelion de neuitat! Campania Dertour se numește „Pachete charter Craciun, Revelion si iarna 2020-2021: Zero avans si garantat banii inapoi!”.

„Rezervă fără obligații! Avans 0%! Rezervă începând cu 07.10.2020 orice pachet charter avion (destinațiile Hurghada & Antalya), pe site-ul dertour.ro, cu plecare în lunile decembrie 2020 și ianuarie 2021 și nu e nevoie să plătești niciun avans până la data de 15 noiembrie. Alături de tine! Garantat banii înapoi! În plus, în cazul în care după efectuarea plății avansului sau a sumei integrale, suntem în imposibilitatea de a opera destinația, altfel spus dacă se anulează zborul, îți returnăm banii achitați până la acel moment, în termen de maximum 14 zile”, spun cei de la Dertour.

DERTOUR este alături de tine! Vino in agenția Dertour Târgu-Jiu din Shopping City (Mall n.red.) pentru mai multe oferte și informații!

www.dertour.ro

Galerie foto



Vizualizări: 1,399

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste