(închide)

Patronul unei firme de transport, mort într-un eveniment rutier! Avea 33 de ani

 

Accident mortal azi-noapte, în Bengesti-Ciocadia, județul Gorj. Cătălin Guțu, 33 de ani, un tânăr om de afaceri din Baia de Fier, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, fiind prins sub autoturism. Barbatul era singur în mașină.

Potrivit martorilor, șoferul unui autoturism BMW X6 a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-o curbă din Bengești-Ciocadia. Azi noapte, ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bengești în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj care au constatat că în urma impactului o persoană de sex masculin a rămas prinsă sub autovehicul și nu prezenta semne vitale. Bărbatul a fost scos de sub fiarele contorsionate, dar, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru viața acestuia. 
Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pt ucidere din culpa.

Zeci de mesaje de condoleanțe

În mediul online au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe pentru familia tânărului om de afaceri care și-a pierdut viața în accidentul de joi noaptea. „Dumnezeu sa te ierte si sa aiba grija de tine acolo sus”, a scris Alexandra. „Dumnezeu să te odihnească, Piciule! Drum lin alături de îngeri, acum ești unul dintre ei...Condoleanțe familiei!”, a postat o alta bună prietenă de a afaceristului. „Cutremurător...prea tânăr...prea devreme... drum lin către îngeri domnu Cătălin! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a scris un amic.

Galerie foto



Vizualizări: 1,958

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste