(închide)

Patru copii și părinții lor au rămas sub cerul liber! Preotul Antonie Făiniși, apel, din suflet, pentru a îi ajuta

 

O familie cu patru copii a rămas pe drumuri după ce locuința din satul Strâmba Jiu le-a fost mistuită de un incendiu puternic. Preotul paroh Antonie Făiniși și alți membri ai comunității, dar și măicuțele de la Mănăstirea Strâmba Jiu au inițiat o campanie de ajutorare a acesti familii. Aceștia doresc să strângă banii necesari pentru a achiziționa o nouă casă pentru familia Basarabă.

Cu multă trudă, familia Basarabă din Strâmba Jiu își construise o casă în care își creșteau și educau cei patru copii. Tragedia care s-a abătut asupra lor a mișcat toată comunitatea, dar mai ales pe preotul Antonie Făniși, parohul Parohiei Strâma Jiu, care a lansat un apel pentru a îi ajuta: „Un incendiu le-a distrus casa. (...) Parohia Strâmba Jiu vă cheamă să le dăm o mână de ajutor (bani pentru a le cumpăra o altă locuință, alimente, etc). Persoana de contact părintele Făiniși Antonie, număr telefon 0765334070 sau maica stareță Marina de la Mănăstirea Strâmba Jiu”. 
Cei patru copii și părinții lor au fost spirijiniți de vecini, care îi găzduiesc. Din nefericire, în incendiu au fost distruse abslut toate bunurile pe care familia Basarabă le avea în casă, inclusiv actele. Au scăpat cu viață, ceea ce este cel mai important. Acum au mare nevoie de sprijin. „Ei au reuşit să se salveze, privind neputincioşi de pe margine cum toată agoniseala lor din ultimii ani ardea, fără să mai poată face nimic. Degeaba s-au luptat pompierii să mai salveze ceva. Parohia Strâmba Jiu vă pune la dispoziție contul Asociației Sfânta Treime Strâmba Jiu: RO77RNCB0149042106010001 cu specificatia pentru Basaraba D.”, a transmis preotul Antonie Făniși.

Galerie foto



Vizualizări: 1,982

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste