(închide)

Planul Roșu de intervenție activat în Gorj! S-a izbit cu microbuzul de un stâlp. Doi copii, printre victime

 

In urma cu câteva zeci de minute, la granița dintre localitatea Polovragi și Milostea, un microbuz de transport persoane a intrat într un stâlp. Din primele date ar fi 5-6 răniți, copii și adulți, spun cei de la IPJ Gorj. Microbuzul s a izbit de stâlpul panoului din beton care anunță intrarea în Gorj. 

A fost activat Planul Roșu de intervenție, având în vedere numărul victimelor. Sunt 6 victime, dintre care și doi copii. Șoferul este rănit grav, având fracturi la picioare.

"Se intervină la un  accident rutier in care a fost implicat un microbuz, in localitatea Polovragi. Din primel informații,exista 6 victime, dintre care una încarcerată. La nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție care presupune suplimentară resurselor medicale. La fata locului se deplaseaza o mașina de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple și trei ambulante ale serviciului județean de ambulanta.Misiune in dinamica", au transmis reprezentanții ISU Gorj

În microbuz se aflau două familii, din Constanta, care se întorceau de la Rânca. Răniții suntsdoi bărbați și două femei, fiind soț si soție și doi copii, de 10 și 14 ani.

Update-13:32 h- In microbuz se aflau 6 persoane: 2 bărbați, 2 femei și două fetițe in vârsta de 10 și 14 ani.
Conducătorul auto a rămas încarcerat fiind nevoie de interventia pompierilor militari pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate.
Pompierii militari au intervenit pentru scoaterea din autovehicul a victimelor și acordarea primului ajutor calificat.
Din fericire, toate victimele erau conștiente, au fost stabilizate hemodinamic și transportate ulterior la spital, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 2,257

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste