(închide)

Poligon indoor modern inaugurat la Târgu-Jiu!

 

Una dintre firmele private din Târgu Jiu a inaugurat un poligon indoor, oferindu-le, astfel, gorjenilor de peste 16 ani, posibilitatea efectuării unor trageri cu arme de foc, precum Glock, Beretta, Beretta APX MicroRoni, Heckler&Kock, CZ, Walther etc. Poligonul se află pe strada Narciselor, în zona de nord a municipiului Târgu Jiu. 

La Târgu-Jiu a fost deschis cel mai modern poligon indoor de tragere din SV României! Este singurul poligon omologat din zona Olteniei. Astfel, pasionații de arme vor putea să își petreacă aici timpul liber, în siguranță maximă, cu tehnologie de ultimă generație alături de instructori profesioniști care vă vor învăța cum să mânuiți armamentul, trăgătorul fiind învățat cum să execute priza pe armă, încărcarea și mânuirea trăgaciului pe timpul tragerii etc. „Motivul principal pentru care am ales dezvoltarea acestui proiect TMG SHOOTING RANGE este faptul că această piață prezintă potențial pentru domeniul nostru de activitate, existând cerere ridicată pentru aceste servicii. Complexul nostru dispune de 6 linii de tragere, construite după cele mai noi standarde de siguranță în domeniu, lungimea liniei de tragere este de 25 m. Puteți utiliza de la noi arme cu glonț (Glock, Beretta, CZ, Taurus, platforme RONI etc.) Poligonul dispune de sală de instructaj separat, trei instructori poligon de tir, punct de prim ajutor, zonă de așteptare de unde invitații pot urmări activitatea din poligon, prin geamurile antiglonț. Ne vom adresa atât deținătorilor de curs arme și muniții, cât și persoanelor fizice care vor să se antreneze sau să se distreze”, a spus administratorul Victor Mecu, reprezentantul firmei care a deschis poligonul. 

Puteți merge la poligon zilnic, între orele 08:00-18:00 și peste acest interval orar doar cu programare la nr. de telefon 0752029201. Aici veți putea participa la compeții, turnee sau doar la simple antrenamente de tragere/relaxare. 

Detalii și pe https://www.facebook.com/TMGGUARD

Galerie foto






Vizualizări: 3,001

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste