(închide)

Posturi vacante în Fabrica Moveos de la Rovinari! Se caută șef de schimb și responsabil cu asigurarea calității, dar și sute de operatori

 

Peste 60 de rovinăreni sunt la cursuri de instruire la Brașov, pentru a lucra la noua fabrică de centuri din Rovinari, care își va deschide porțile până la începutul lunii august. Reprezentanții fabricii au anunțat că încă mai caută personal, fiind disponibile sute de posturi pe lângă cele ocupate deja. Moveos Rovinari angajează operatori la montarea si asamblarea pieselor in domeniul automotive, șef de schimb și responsabil cu asigurarea clității, care vor fi școliți la Brașov. 

Gorjenii care doresc să se angajeze ca șef de schimb la Rovinari, trebuie să trimită CV-ul pe adresa [email protected], iar pentru informații suplimentare să apeleze  numărul de telefon 0727 317 165. Cerințele pentru acest job sunt: experiență 1-3 ani în producție industrială constituie avantaj; disponibilitate de a lucra în 3 schimburi; studii medii tehnice; limba engleză – nivel conversațional mediu-avansat, constituie avantaj; abilități de coordonare și control, planificare, comunicare. Ca atribuții, șeful de schimb va participa la supravegherea procesului de fabricare / asamblare a componentelor; va coordona echipa din subordine - șefii de linie, operatorii, verifică prezența, planifică concediile; va urmări atingerea indicatorilor de performanță, propune soluții de îmbunătățire; va implementa acțiunile de îmbunătățire continuă etc. De asemenea, la aceeași adresă de email pot trimite CV-ul cei care vor să ocupe postul de responsabil asigurarea calității. Pentru ambele posturi se oferă un pachet salarial atractiv; traininguri de specialitate; echipa energica si entuziasta. Cei interesați de posturile de operatori -sunt disponibile aproximativ 300-pot depune CV-ul online la adresa de email [email protected] sau le pot depune direct la fabrica din Rovinari.

„Avem o fabrică la noi în Rovinari, care oferă un salariu mai bun decât în alte zone din privat. Eu am văzut că oamenii sunt interesați să muncească la fabrica din Rovinari, avem oameni care s-au întors de la Timișoara, de la Arad, de la Brașov. Primesc și bonuri de masă, au posibilitatea de a promova dacă sunt serioși”, a spus Robert Filip, primarul din Rovinari.

Galerie foto



Vizualizări: 3,607

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste