(închide)

Primarul Romanescu îi cere demisia lui Ludovic Orban!

 

Edilul municipiului Târgu-Jiu și președinte al PNL Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, îi cere demisia lui Ludovic Orban, despre care spune că nu mai reprezintă interesele PNL și ale României. 

„Solicit demisia lui Ludovic Orban din funcția de președinte al Partidului Național Liberal! Ca cetățean al României care crede în oprirea declinului și în restartarea în bine a țării lui, ca președinte al PNL Târgu Jiu și ca primar ales de români patrioți, într-unul dintre cele mai roșii județe ale țării – Gorj - luând act de declarațiile impardonabile ale domnului Ludovic Orban, care dorește diminuarea veniturilor IT-iștilor care n-au plecat, încă, din România, consider că dânsul nu mai reprezintă valorile și principiile liberale și că nu mai poate rămâne nici o zi în fruntea Partidului Național Liberal.
Nici un bun român nu poate cere și nu poate anunța demararea unor măsuri legislative care să genereze amplificarea exodului specialiștilor IT din România și împovărarea suplimentară a mediului privat, care este oricum sufocat la maxim prin măsurile falimentare luate de coaliția PSD – ALDE. Căci o creștere a prețului serviciilor din domeniul IT induce în mediul privat efecte similare cu ale scumpirii carburanților. Într-o Românie în curs de informatizare, orice afacere depinde din ce în ce mai mult de anumite prestații IT, a căror scumpire ar genera efecte negative în lanț. Nu mai punem la socoteală un alt efect pervers: alte câteva mii de IT-iști din România ar lua, și ei, drumul Occidentului. (...) Pentru toate aceste motive eu, Marcel Romanescu, ca președinte al PNL Târgu Jiu și ca primar PNL, solicit demisia imediată a domnului Ludovic Orban, desemnarea unui președinte interimar și organizarea de alegeri în partid.”, a scris, pe contul său de facebook, edilul Marcel Romanescu.

Postarea primarului AICI

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste