(închide)

Proiect important! Elevi ai Școlii Gimnaziale Voievod Litovoi învață despre alimentația sănătoasă

 

Elevii clasei a II-a B din cadrul Școlii Gimnaziale Voievod Litovoi din municipiul Târgu-Jiu au participat, cu bucurie și entuziasm, astăzi, la o activitate care face parte din Proiectul educațional „Să mâncăm sănătos”. Aceasta a fost cea de-a doua activitate practică din cadrul proiectului, prima fiind ,,Aranjament floral din legume”.

„Fantezie printre fructe” a fost denumită activitatea care a avut loc miercuri, 11 mai 2022, fiind organizată la propunerea profesor itinerant /sprijin TĂNĂSOIU MONICA și care a avut ca scop integrarea, educarea și sensibilizarea tuturor elevilor de clasa a II-a. „Activitatea a fost desfășurată împreună cu clasa a II-a A, nu pentru a fi concurență, ci pentru a arăta colaborare, înțelegere, cooperare, buna dispoziție! Și exact așa a fost! O zi minunată! Amintesc aici pe dragii noștri coordonatori: Calotă Ioana, iar coordonarea elevilor cu CES- Tănăsoiu Monica, dar și părinții, care au participat online la activitate și care ne sprijină mereu. Ca și obiective ale acestei activități interesante amintesc: elevii trebuie să recunoască și să denumească fructele, să creeze ornamente cât mai frumoase, să participe cu plăcere și interes la activitatea practică. Activitatea a fost desfășurată de elevii mei (elevii clasei a II-a B) împreună cu clasa a II a A”, a spus profesor coordonator Cotoi Mădalina, de la Școala Gimnazială Voievod Litovoi Târgu-Jiu. 

Despre alte activități lăudabile puteți citi și în articolul https://www.paginaolteniei.ro/articol/rechizite-gratuite-pentru-elevii-unei-clase-de-la-_6481.html

Galerie foto






Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste