(închide)

Proiectul „Împreună pentru Sănătate!”: Consultații preventive gratuite la Vladimir!

 

Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj organizează, în comuna Vladimir -în cadrul Proiectului „Împreună pentru Sănătate!” –  o nouă întâlnire cu cetățenii care vor să beneficieze de consultații preventive gratuite.

Acțiunea e cofinanțată din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2023 și reprezintă un pas important în direcția prevenirii și combaterii cancerului în comunitate, spun reprezentanții Asociației.

”La această întâlnire, vă puteți programa pentru a beneficia de consultații medicale preventive gratuite și ecografii și analize medicale esențiale pentru sănătatea dumneavoastră. Evenimentul se adresează, cu prioritate, persoanelor cu vârsta de peste 40 de ani, indiferent dacă sunt asigurate sau neasigurate.

Programările pentru consultații și analize vor fi realizate în timpul evenimentului, care va avea loc la Școala Primară Vladimir, ora 15.00, în data de 11 septembrie, tocmai  pentru a asigura un acces facil și comod pentru toți cei interesați.

În cadrul acestei întâlniri, vă oferim șansa de a vă informa, de a vă programa pentru consultații medicale gratuite și de a vă asigura că sănătatea dumneavoastră primează. Pentru detalii suplimentare și informații, vă invităm să ne contactați la:

– Telefon: 0722 859 514

– E-mail: [email protected]

– Facebook: @ABCGorj

Echipa Asociației Bolnavilor de Cancer din Gorj vă așteaptă cu entuziasm să fim Împreună pentru Sănătate, în beneficiul comunității!”, mai transmite ABC Gorj.

Proiectul s-a desfășurat și la Mătăsari și Dragotești:

„La Mătăsari, cetatenii programati au beneficiat de ecografii, dar si de recoltarea analizelor gratuite prin proiectul Impreuna pentru Sanatate - proiect cofinantat din bugetul judetului Gorj pe 2023. Multumim cu recunostinta celor implicati: Dnei Dr Domnica Udriste - care ne-a pus la dispozitie cabinetul si Dnei asistente medicale a Dnei Dr. Udriste. Multumiri deosebite Centru Medical Pentru Sanatate Umana, Dnei Asistente Madalina Stanut și Domnului Dr. CÎRSTOIU RADU, medic primar imagistica pentru amabilitate si implicare”, a spus Rozalia Lorincz, președinta ABC Gorj.

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste