(închide)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, felicitat de colegi!

 

Victor Țuhașu, „imaginea” IPJ Gorj, a fost felicitat astăzi de colegi și prieteni, la împlinirea vârstei de 31 de ani! Agentul de poliție ocupă funcția de purtător de cuvânt al IPJ Gorj din vara anului trecut.

Zi de zi, fie că asigură ordinea și liniștea publică la diferite manifestații, fie că contribuie la menținerea ei, polițistul intră în contact cu diferite categorii de cetățeni. Când spunem ,,diferite categorii de cetățeni” nu ne referim la categorii sociale, ci la diveristatea atitudinilor și comportamentelor manifestate în raport cu legea și cu cei care veghează la aplicarea ei. Activitatea polițienească implică multă acțiune, dar și interacțiune cu persoane oneste, cinstite, cu un comportament orientat pro-social, care respectă și susțin forțele de ordine prin încurajări verbale, informații. Orice suport din partea cetățenilor este apreciat de polițiști, mai ales că ei încercă necontenit să nu dezamăgească așteptările cetățenilor!

Victor Țuhașu, „imaginea” IPJ Gorj-omul profesionist care ocupă din vara anului trecut funcția de purtător de cuvânt al instituției, a fost felicitat astăzi de colegi și prieteni, la împlinirea vârstei de 31 de ani! Cariera sa în acest domeniu-la care visa de mic-a început în urmă cu mulți ani, după absolvirea Școlii de Poliție Câmpina în 2009.  În perioada 2009-2012, actualul agent de poliție Victor Țuhașu a activat la Postul de Poliție Bustuchin și la Secția 6 Poliție Târgu-Cărbunești. A fost unul dintre cei mai apreciați polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS), ocupând funcția de agent șef adjunct. În vara anului trecut a considerat oportun să schimbe „locul de muncă” și s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de purtător de cuvânt, pe care l-a promovat, trecând, astfel, în corpul ofițerilor. „Mereu am admirat activitatea purtătorilor de cuvânt, consider că este o funcție onorantă, pentru că ne reprezentăm organizația, Inspectoratul și este și o oportunitate de a promova în carieră. O să îmi dau silința să reprezint instituția cât mai bine”, spunea, anul trecut, Victor Țuhașu, citat de Gorjeanul. După 11 de carieră, Victor spune că nu ar alege sub nicio formă alt drum!

La mulți ani, Victor și tot ce îți dorești să se împlinească!

Galerie foto





Vizualizări: 1,541

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste