(închide)

„Să ne cunoaștem MAI bine” - la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu

 

Jandarmii vor celebra mâine, 8 noiembrie, ziua ocrotitorilor spirituali ai Jandarmeriei Române, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. Cu o zi înainte de marea sărbătoare,  jandarmii gorjeni au fost prezenți la o activitate educativă în mijlocul copiilor din cadrul  Grădiniței cu Program Prelungit ,,Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu.

     Astfel, în cadrul activității „Să ne cunoaștem MAI bine”, oamenii legii au participat la activități de prezentare și familiarizare a copiilor cu jandarmii.  Au prezentat materiale din dotarea în misiuni, două autospeciale și au fost transmise atât cadrelor didactice cât și celor peste 150 de copii recomandări pentru evitarea evenimentelor negative.    

„Ne-a plăcut reacția copiilor în interacțiunea directă cu noi, ne-au cântat, recitat poezii și i-am recompensat cu stegulețe, insigne și bomboane. Astfel de activități vor continua în perioada următoare, când, vom participa la alte unități de învățământ din județul Gorj pentru a forma tinerii să aibă un comportament prosocial”, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj. 

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste