(închide)

Sărbători pascale de poveste în Delta Dunării!

 

Din ce în ce mai mulți români își doresc să petreacă măcar câteva zile departe de casele lor, în locuri speciale, să se relaxeze și să se bucure de aer curat! Astfel, pentru perioada sărbătorilor pascale, mii de români și-au rezervat deja câteva zile în Delta Dunării sau în alte minunate locuri din România. O parte a românilor au ales și străinătatea-pachetele în Egipt fiind foarte accesibile! Puteți afla mai multe detalii despre sejururile disponibile pe https://www.dertour.ro/

Pensiunile din Deltă care vor fi deschise turiştilor în perioada sărbătorilor pascale au deja rezervate până la 60% din locuri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Cătălin Ţibuleac.Avem premisele pentru un sezon turistic relativ bun, având în vedere criza economică şi cea sanitară. Suntem la un grad de rezervare de până la 60% pentru sărbătorile pascale care vor coincide anul acesta cu 1 Mai. Se pare că Delta va rămâne şi în acest an destinaţia ideală de vacanţă. În acelaşi timp, rezervările până în luna octombrie ating procentual până la 20% din capacitate", a menţionat preşedintele AMDTDD. Potrivit AMDTDD, în Delta Dunării şi zona limitrofă, sunt 521 de unităţi de cazare, iar în minivacanţa de Paşte au anunţat că vor fi deschise aproximativ 85% dintre ele.

Formată în peste 10.000 de ani și mereu în continuă expansiune, Delta Dunării este unul dintre simbolurile României! Este una dintre cele mai interesante destinații din țara noastră, aici venind anual sute de mii de turiști. Nici străinii nu ocolesc această minune a naturii! Pentru vacanța de Paște-1-4 mai 2021- mulți români și-au rezervat deja un sejur la Pensiunea Green Village din Delta Dunării, dar și la alte pensiuni și hoteluri din zonă! Despre Green Village Resort, cei care au fost cazați aici spun că este un complex extraordinar, cu servicii de calitate. Astfel, în pitoreasca localitate Sf. Gheorghe, pe malul brațului cu același nume, se află complexul de 4* Green Village Resort. Plaja din Sf. Gheorghe are cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc, așa că sunt foarte multe puncte „pro” pentru care ar trebui să veniți aici. Locurile din pensiuni au început deja să se împuțineze, căci din ce în ce mai multă lume își dorește să plece de acasă și să se relaxeze într-un loc cu totul special: Delta Dunării! 

Potrivit  dertour.ro, Green Village dispune de 89 de spatii de cazare in vile de 4*, dotate cu aer conditionat, zona de relaxare, TV cu ecran plat (cablu), minibar, baie proprie, balcon sau terasa cu vedere la Dunare. Camerele luxoase, dar fara un lux ostentativ, ofera conditii de cazare excelente pentru turisti: mobilierul este din bambus, incadrandu-se perfect in peisaj, pastrand culorile calde ale Deltei. Baile sunt generoase ca spatiu, au finisaje impecabile si toaleta separata. De pe terasa, turistii pot admira in voie peisajul ireal de frumos al Dunarii si al Marii Negre. De asemenea, turistii au la dispozitie 55 de casute de lemn acoperite cu stuf. Complexul are o piscina amenajata in aer liber, sauna (cu acces gratuit), centru fitness, cinematograf outdoor si indoor, discoteca pe 2 etaje. Copiii au un loc de joaca special amenajat si, la cerere, se pot organiza cursuri de pescuit pe lacurile din incinta complexului. In interiorul complexului Green Village exista internet Wi-Fi si este gratuit.

Vă mai puteți caza la Pensiunea Puflene Resort-din Murighiol, acolo unde tarifele pentru 4 nopți cazare cu mic dejun și o excursie 2 H / sejur: Murighiol -Dunarea Veche -Canal Uzlina -lac Uzlina - lac Isavoca - retur Murighiol, pentru 2 adulți, pornesc de la 2.257 Ron. Vezi ce alte pensiuni vă așteaptă și care sunt ofertele lor - detalii pe www.dertour.ro

Dacă vreți să petreceți Paștele în Delta Dunării, grăbiți-vă! Locurile de cazare se dau repede!

Galerie foto




Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste