(închide)

Se fac angajări la Primăria Rovinari! Pentru unele posturi nu se cere vechime

 

Primăria Orașului Rovinari organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul echipei de implementare a proiectului „Bunicii comunității – Rovinari”, după cum urmează: expert implementare, coordonator de personal de specialitate, expert grup-țintă, expert comunicare/promovare, animator socioeducativ.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: expert implementare=studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției: nu este cazul, experiență generală în muncă: 2 ani, experiență specifică în coordonarea de activități și cunoașterea mecanismului de implementare a proiectelor finanțate din fonduri europene: minimum 1 an. Coordonator de personal de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul psihologie, asistență socială și sociologie, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției: nu este cazul, experiență generală în muncă de minimum 3 ani, experiență specifică în domeniul serviciilor sociale: minimum 2 ani. Expert comunicare/promovare:studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției: nu este cazul, experiență generală în muncă de minimum 2 ani; experiență specifică în publicitate/comunicare/PR de minimum 1 an. Expert grup-țintă:studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției: nu este cazul. Experiență generală în muncă de minimum 3 ani, experiență specifică în domeniul resurselor umane sau activități sociale: minimum 1 an. Animator socioeducativ: studii medii, experiență generală în muncă de minimum 3 ani, experiență specifică în organizarea de activități interactive, sportive, educative, destinate unui public specific – 1 an.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 august 2021, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor – Compartimentul Centrul de Informare a Cetățeanului, Registratură; 06 septembrie 2021, ora 11.00: proba scrisă; 09 septembrie 2021, ora 11:00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Rovinari din Rovinari, str. Florilor, nr. 2, Județul Gorj, telefon 0253/371.095, interior 111.

Vizualizări: 1,687

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste