(închide)

Șefa de promoție a CNET Târgu-Jiu, Bacalaureat de media 10!

 

Olimpică la biologie, targujianca Mihaela Andrei a absolvit Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” (CNET) din Târgu-Jiu ca șefă de promoție cu media generală 10,00. La examenul de bacalaureat a obtinut, dupa ce a contestat nota la biologie, media generala 10! Din pacate, anul acesta situatiile in care elevii au fost nedreptatiti la prima corectare au fost mai des intalnite in Gorj, in special, si in tara, in general. 

Anul acesta, un numar foarte mare de elevi au solicitat recorectarea lucrarilor, considerandu-se nedreptatiti de notele obtinute la examenul de bacalaureat sau chiar si la Evaluarea Nationala. Multora dintre ei le-au crescut mediile in urma recorectarii!  Si Mihaela Andrei de la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu a fost nevoita sa depuna contestatie chiar la materia la care a fost olimpica, biologie, caci, desi avea o lucrare pe care o considera de 10, nu obtinuse aceasta nota. A avut dreptate sa depuna contestatie, caci, acum, dupa afisarea rezultatelor, olimpica Mihaela Andrei a luat si BAC-ul tot cu media 10! CNET Târgu-Jiu este unul dintre cele mai bune colegii din județul Gorj și mereu aici au învățat elevi care au făcut cinste școlii și profesorilor prin rezultatele obținute. Acesta este si cazul olimpicei Mihaela Andrei, o elevă de nota 10 la toate disciplinele, și, potrivit profesorului Cristina Tatomir, adolescenta a privit mereu performanțele ca pe un răspuns firesc la munca pe care a depus-o. "Felicitari, Mihaela! Si eu am fost dezamagita, chiar revoltata pentru punctajul obtinut la prima afisare a rezultatelor. Cu siguranta, eleva a avut o lucrare impecabila. Contestatia, absolut justa, i-a adus nota 10 binemeritata! Mult succes in continuare ile doresc tuturor elevilor mei!", a spus, pentru Pagina Olteniei, profesor Cristina Tatomir de la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu din municipiul Targu Jiu. 

Mihaela isi doreste sa devina medic, asa ca vara aceasta urmeaza admiterea la Facultatea de Medicina. "In continuare, ma voi inscrie la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", in cadrul facultății de medicina. Imi doresc sa reușesc sa practic aceasta meserie in România, însă nu exclud posibilitatea plecării in afară”, a spus, la absolvirea liceului,  olimpica Mihaela Andrei, pentru Pagina Olteniei.

Vizualizări: 4,226

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste