(închide)

Și-au „măritat rochia” la Timişoara, în cadrul unui târg de nunţi!

 

140 de foste mirese şi-au scos la vânzare rochia purtată în cea mai frumoasă zi din viaţa lor, într-un program organizat în cadrul unui târg de nunţi din Timişoara, preţurile fiind reduse la jumătate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ana Maria Soplonţai, responsabil de organizarea programului “Mărită-ţi rochia”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în cadrul târgului de nunţi organizat la Timişoara în acest weekend au fost înscrise 140 de modele purtate de foste mirese. Programul este unul de succes, în acest an derulându-se ediţia cu numărul şase.

“140 de rochii avem înscrise în program. Avem şi un site, «Mărită-ţi rochia», unde se pot înscrie gratuit pe tot parcursul anului. Pentru expunere în cadrul târgului, preţul a fost de 50 de lei. Viitoarele mirese pot găsi orice tip de rochie, avem modele diferite, sunt rochii de designeri, unele de creatori, preţioase, care se vând la jumătate din preţul de achiziţie şi fac fericite două persoane. Preţurile sunt negociabile. Avem o rochie care a fost 2.900 de euro şi se vinde la preţul de 5.000 de lei, negociabil, o rochie foarte preţioasă, frumoasă”, a explicat Ana Maria Soplonţai. 

Totodată, la târgul de nunţi organizat în acest sfârşit de săptămână la Timişoara a participat şi Cătălin Botezatu, care a prezentat celor interesaţi costume pentru miri.

“Ceea ce propunem la acest târg este catifeaua, sub toate formele. Pentru mirii mai îndrăzneţi chiar culori mai îndrăzneţe, avem costume de ceremonie foarte speciale, brocarturi foarte frumoase şi lucruri clasice pentru oamenii care doresc să fie clasici, dar în acelaşi timp în centrul atenţiei”, a detaliat Cătălin Botezatu.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste