(închide)

Singura comună cu stație pentru încărcarea mașinilor electrice este în Gorj!

 

Gorjenii care dețin mașini electrice și trec prin comuna Bumbești-Pițic trebuie să știe că vor putea să le încarce la noua stație donată administrației publice locale de către reprezentantul firmei TESLA România! Stația a fost montată la Primăria Bumbești-Pițic  săptămâna trecută. De asemenea, localitatea se poate lăuda cu acest lucru, fiind singura din România dotată cu o astfel de stație.

Acest lucru a fost posibil, in urma unei donații facute de directorul Unga Cosmin, reprezentantul firmei TESLA ROMANIA. „Reprezentantul TESLA România este de la noi din comună și ne-a donat această stație de încărcat mașinile electrice! De asemenea, reprezentantul TESLA a promis și o expoziție de mașini electrice în comună. La noi în comună avem o singură mașină de acest tip. Îi mulțumesc domnului Unga!”, a spus, la Radio Târgu-Jiu, primarul Michy Nioață, primarul comunei Bumbești-Pițic.

În curând, locuitorii comunei Bumbești-Pițic vor avea și apă la rețeaua publică. Anunțul a fost făcut de primar: „Astazi au început probele la reteaua publica de apă, pe conducta magistrala si asa cum va relatam s-a introdus apă pe conduta principala. Verificarea vanelor se face în caminele de vizitare, iar dovada ca apă curge sunt pompele stradale ce se pot verifica. Aceste probe se vor face în câteva zile intrucat verificarea instalației se va face în toată comuna. De aceea, dupa efectuarea probelor zilnice, apa este oprita de fiecare data pentru a nu fi consumata pana la finalizarea verificarilor”. 

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste