(închide)

Sofia, cea mai mică elevă din clasa a III-a A de la Școala Gimnazială Nr. 1 Motru: „Acest lucru nu m-a oprit niciodată din învăţat!”

 

 Sofia Simion are 9 ani și este un copil vesel, silitor, care a obținut mereu rezultate bune la concursurile școlare la care a participat, în ciuda faptului că este cea mai mică din clasa sa. Studiază la Școala Gimnazială nr. 1 din municipiul Motru și este în clasa a III-a A.

Simpatica elevă se autocaracterizează drept un copil talentat căruia îi place să fie în centrul atenției. Iubește să cânte, să deseneze, să citească și să își ajute mama și bunica prin gospodărie. La școală, Sofia a avut mereu rezultate bune. „La Şcoala Gimnazială Nr.1 Motru am o învățătoare de excepție care are încredere în mine și mă motivează permanent, făcând ca lucrurile grele să mi se pară ușoare. Să nu credeţi că sunt un copil special; sunt un copil ca oricare altul. Singurul lucru care mă diferenţiază de colegii mei este că eu sunt cea mai mică din clasă, dar acest lucru nu m-a oprit niciodată din învăţat sau să fiu în urmă faţă de ei. Particip la concursuri și am rezultate bune și foarte bune. Sunt talentată și îmi place să fiu în centrul atenției!”, a spus eleva Sofia Elena Simion. La școală, materiile sale preferate sunt: limba şi literatura română, matematica, educaţia civică, religia şi limba engleză. Încearcă mereu să învețe foarte bine, să afle cât mai multe informații folositoare și să evolueze.

Crescută într-o frumoasă familie, Sofia se străduiește să fie un „copil model”. „Am grijă de pisicii mei și le ajut pe mami și bunica în gospodărie. O pasiune pe care o am este grădinăritul. De mică mi-au plăcut florile şi mama m-a învăţat cum să am grijă de ele, spunându-mi că şi ele au viaţă ca şi noi, oamenii. Florile mele preferate sunt lalelele; sunt aşa de frumoase! În special cele mov şi albe. Cum am zis, sunt un copil ca oricare altul şi am pasiuni şi preferinţe destul de obişnuite, cum ar fi: pictatul, cititul, învăţatul, dansul, cântatul şi poate şi machiatul cu fardurile surorii mele, dar asta este o altă poveste”, a mai spus micuța elevă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,528

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste