(închide)

Solista Iulia Geanovu a lansat o nouă melodie! „În Ce frumoasă-i Slătioara am adunat toată dragostea pentru satul meu natal!”

 

Îndrăgita interpretă de muzică populară Iulia Geanovu a lansat astăzi, 12 decembrie, o nouă melodie pentru care a filmat și un videoclip apreciat deja de fanii săi. Melodia „Ce frumoasă-i Slătioara” este despre colțul de Rai unde Iulia Geanovu a crescut, satul său natal din județul Vâlcea. Frumoasa și talentata solistă spune că de aceste locuri o leagă amintiri neprețuite, momente care și-au pus amprenta pe sufletul său, care au contribuit la formarea sa ca om și artist. Videoclipul piesei „Ce frumoasă-I Slătioara” a fost filmat la Muzeul satului Vâlcean, cu ajutorul gorjeanului Aurel Colceag și a echipei sale. Potrivit interpretei, la filmări au luat parte și dansatorii Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. Bunicii materni ai Iuliei Geanovu sunt gorjeni, iar frumoasa artistă iubește Gorjul și tradițiile de aici.

„Cântecul Ce frumoasa-i Slătioara a luat naștere cu mai mult timp în urmă. Atât melodia cât și textul au fost compuse de Grigore Gherman, însă înainte de a-i da o formă finală, piesa a trecut prin filtrul sufletului meu. Orchestrația le aparține fraților Cezar si Anatol Cazanoi. Am ales să cânt despre satul meu natal, Slătioara, deoarece aici e locul pe care eu îl numesc acasă. Slătioara este colțul de Rai unde am crescut și am copilărit frumos, autentic. Aici am adunat cele mai de preț amintiri. Am simțit că este momentul să cânt dragostea ce mă leagă de acest loc binecuvântat. Este al treilea cântec popular pe care îl lansez și sper să se bucure de succes!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Iulia Geanovu.

Artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui proiect musical: „Le mulțumesc tuturor și nu în ultimul rând parinților și soțului meu care întotdeauna au fost alaturi de mine, oferindu-mi sprijinul și iubirea lor necondiționate. Celor care mă îndrăgesc, doresc să le transmit toate gândurile mele bune, sărbători calde și pline de zâmbete alături de toți cei dragi lor! Îi rog să rămână în continuare alături de mine, deoarece vor urma și alte surprize muzicale! Până atunci vă doresc tuturor audiție plăcută și sper ca acest cântec să fie și pe placul dumneavoastră!”, a afirmat solista Iulia Geanovu!

Tânăra artistă are la activ multe premii obținute de-a lungul anilor. Printre acestea, solista le-a enumerate pe cele mai importante: Trofeul Festivalului Național “Natalia Șerbănescu” (Tulcea-2013); Premiul I “În Memoriam Marin Ghiocel” (Giurgiu-2013); Premiul Special- Festivalul Național “Valeria Peter Predescu” (Bistrița-Năsăud 2013) Premiul Special din partea familiei Maria Lătărețu- Festivalul Național “Maria Lătărețu” (Târgu-Jiu - 2013); Premiul I Festivalul Național “Chindia” (Târgoviște-2011); Premiul I Festivalul Național “Vâlcea plai de cânt și dor” (Vâlcea-2014).

Noul videoclip îl puteți urmări AICI

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste