(închide)

Solista Lorena Raicu pregătește noi surprize muzicale fanilor săi: „Vreau, prin cântec, să le aduc speranță și zâmbete!”

 

Iubește muzica și oamenii și își dorește ca prin melodiile sale, ale căror versuri le compune din suflet, să aducă bucurie în inimile celor care o ascultă! Solista Lorena Raicu este originară din județul Gorj, mai précis s-a născut la Cătunele, dar s-a mutat, de un deceniu, în Capitală, unde s-a dedicate muzicii, pasiunea sa! Anul trecut a însemnat, pentru îndrăgita solistă, lansarea primului său videoclip, melodii noi și multă muncă, iar proiectele începute în 2018 au continuitate și în 2019, Lorena pregătind mai multe surprize musicale pentru fanii săi!

În muzică, Lorena Raicu spune că se regăsește, a învățat cântând profunzimile vieții și și-a dat seama că melodiile sale pot aduce bucurie în sufletele celor care o ascultă. A descoperit muzica în vremea copilăriei, primele sale spectacole fiind cele de la grădiniță. Acolo a „smuls” primele aplauze și și-a dat seama că drumul său în viața va fi „muzical”! S-a mutat la București în 2008 și este absolventă a Facultății de Administrație și Afaceri, dorindu-și să urmeze și un doctorat în domeniu. „Mă regăsesc în muzică. Mă liniștește și mă face să trăiesc mai profund. Am absolvit Școala Populară de Artă Târgu-Jiu, promoția 2007, paralel cu perioada liceului, iar în prezent studiez la Școala Populară de Artă București sub îndrumarea domnului profesor Aurică Mustățea, omul care m-a redescoperit și căruia îi mulțumesc! Am ajuns în București odată cu înscrierea la facultate în toamna anului 2008. Am absovit Universitatea din București, Facultatea de Administrație și Afaceri, apoi Masterul tot în cadrul aceleiași universități, specializarea Administrarea Relațiilor Publice și Asistență Managerială. Ulterior am parcurs un program de inițiere/perfecționare pentru ocupația de Reporter TV organizat de Blockbuster Media. În prezent studiez muzica și îmi doresc pe viitor să pot să îmi reiau studiile și să îmi finalizez și doctoratul”, a spus interpreta Lorena Raicu.

Primul videoclip, bineprimit de public!

În februarie 2018, Lorena Raicu a lansat primul său videoclip, care a fost foarte bine primit de public. Interpreta a primit multe mesaje de felicitări, fanii și nu numai încurajând-o să meargă cu încredere pe drumul folclorului! „Acum un și ceva am lansat videoclipul melodiei "Pe potecuța din vale", muzica aparținându-i domnului profesor de canto, Aurică Mustățea. Textul este în totalitate scris de mine. Filmările au fost o primă experiență frumoasă, deoarece m-am întors acasă in Gorj pentru realizarea acestuia, pe plaiuri dragi în localitatea Curtișoara. Chiar dacă am intampinat un ger destul de aspru, sper eu că în filmare se vede doar bucuria unui fapt mult așteptat si împlinit. Toate costurile mi-au apartinut in totalitate, de la machiaj, transport, filmarea propriu-zisă, inclusiv cheltuielile de promovare online si tv, tocmai de aceea satisfacția resimțită a fost pe masura muncii si efortului depus de a lungul anilor. Ma simt mândră si mulțumită că feedback ul primit din partea publicului a fost unul pozitiv, însoțit numai de cuvinte de laudă si incurajari pentru continuarea drumului meu artistic”, a declarat, pentru Pagina Olteniei, solista Lorena Raicu.

Compune textele melodiilor sale cu multă sinceritate

Tot în cursul anului trecut, Lorena Raicu a mai lansat două melodii, împreună cu aceeași echipă de oameni frumoși cu, care colaborează. „Melodiile "Mama mea cu chipul sfant" și "Grea e neica, dragostea", au fost lansate doar in varianta audio, urmând pentru cea din urmă sa începem filmările cand înfloresc pomii si natura revine la viață. Aceste două melodii ale căror cuvinte, imi place sa mărturisesc, le-am scris direct din suflet, le iubesc foarte mult si abia astept sa începem filmările pentru noul videoclip al melodiei "Grea e neica, dragostea"!”, a spus interpreta. În present, Lorena lucrează la următoarele melodii, împreună cu o mare personalitate, maestru dirijor al Gorjului! Bineînțeles, îl are alături, în continuare, în toate proiectele sale muzicale pe mentorul său, Aurică Mustățea. „Domnului profesor de canto îi sunt recunoscătoare si ii multumesc din suflet, pe această cale. Mentionez ca textul tuturor melodiilor noi lansate de către Lorena Raicu, vreodată, ii vor apartine în totalitate acesteia. Dintotdeauna mi-am dorit să imi cânt sufletul, iubirea, caracterul, experiențele și trăirile trecute prin filtrul ochilor mei. Sunt un om caruia ii place să trăiască frumos, atat cât reuseste, si să observe in detaliu viața, fiind recunoscatoare pentru tot ceea a primit de la aceasta. Vreau sa vad fericire si pe chipul celorlalti, si daca nu pot sa ajut altfel, macar prin cântec sa le aduc speranta si zambet, povestind ce frumos este sa speri, sa muncesti, sa rămâi frumos ca om si demn si sa reusesti. Despre asta va voi povesti in urmatoarele melodii, si bineinteles despre multă dragoste, joc și voie bună”, a încheiat Lorena Raicu.

Galerie foto






Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste