Târg de joburi online! Poți deveni angajat direct din confortul casei tale!

 

Târgul Angajatori de TOP se muta in online astfel ca iti propunem sa vizitezi Orasul Joburilor in mediul virtual! Navigheaza din confortul casei tale printre miile de trasee profesionale disponibile in diverse domenii de activitate si pentru toate nivelurile de experienta.
Peste 160 de companii au pregatit 9000 de pozitii disponibile la Angajatori de TOP Virtual. Printre acestea se numara: London Stock Exchange Group, Kaufland Romania, British American Tobacco, Veeam Software, Playtika, Banca Transilvania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Lidl Romania, Computer Generated Solutions Romania, Ubisoft, TELUS International Europe, Allianz Technology, Bitdefender, BearingPoint, Siemens Industry Software, Adecco, dm drogherie markt, Flex, HELLA, Kimball, Leroy Merlin, Nokia, RapidSolution, Finastra, HP Inc, Philip Morris Romania, Orange Romania, KMG International - Rompetrol, JTI Romania, Societe Generale European Business Services.
Poti aplica la oportunitati de cariera in companii de top de pe calculator, laptop, tableta sau telefon mobil. Ai acces de oriunde la joburile celor mai activi si mai doriti angajatori din Romania. Selecteaza-le pe cele potrivite pentru tine!
Aplicatia ta la unul dintre joburile din cadrul Angajatori de TOP Virtual iti poate aduce si un kit de calatorie. Afla mai multe detalii de AICI.

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste