(închide)

Târgu-Jiu: 9 cupluri se căsătoresc la trecerea dintre ani! Autoritățile promit cel mai frumos foc de artificii

 

9 cupluri își vor uni destinele la trecerea dintre ani, la Poarta Sărutului! Tinerii au depus solicitare pentru a se căsători în Noaptea de Revelion, taxa fiind de 400 lei. „Cinci cupluri sunt din municipiul Târgu Jiu, restul din afara județului. Ca de fiecare dată tinerii căsătoriți vor primi flori și șampanie din partea noastră”, a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Cu ocazia Revelionului, cea mai așteptată petrecere de sfârșit de an, la Târgu-Jiu, orașul lui Brâncuși, nu vor mai avea loc spectacole în aer liber! Edilul Marcel Romanescu a declarat că a preferat să investească în altceva. Astfel, focul de artificii va fi unul grandios, la eveniment fiind invitați toți cetățenii din oraș și nu numai.

Primele minute din 2020 vor fi marcate la Târgu Jiu printr-un superb foc de artificii, evenimentul având loc pe insulița de pe Jiu. ”Pentru evenimentul de pe data de 31 decembrie vom avea un foc de artificii deosebit, cum n-a mai avut Târgu-Jiul până în momentul de faţă. Va avea loc chiar la trecerea dintre ani, pe Insuliţa Jiului. Spectacolul focului de artificii va dura 10 minute”, a declarat primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Galerie foto





Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste