(închide)

Tăvile de lemn cu picioare pliabile realizate de talentații meșteri Dîlganu, cadoul perfect pentru a vă răsfăța doamnele de 8 Martie!

 

Se apropie cu pași repezi 8 Martie, Ziua Femeii, așa că a fost o perioadă plină pentru meșterii populari care creează obiecte extraordinar de frumoase! Vorbim despre soții Dîlganu din Craiova, oameni talentați și pasionați de ceea ce fac. Pe Rodica și Viorel Dîlganu îi știți dintr-un articol mai vechi de pe Pagina Olteniei, dar și de pe Facebook, acolo unde sunt foarte prezenți și apreciați. Cei doi meșteri dau lemnului o nouă viață, prin talentul lor. Piesele de mobilier create de cei doi doljeni au ajuns, de-a lungul anilor, în diverse colțuri ale lumii, fiind foarte căutate.  

În ultimele săptămâni, soții Dîlganu au fost ocupați cu finalizarea obiectelor comandate de către clienți din toată România, clienți care au dorit să își surprindă jumătățile feminine cu daruri originale, unice, așa cum doar cei doi meșteri știu să facă! La mare căutare au fost bombonierele de lemn pictat și tăvile pentru servirea micului dejun în pat! Așa cum spune Rodica Dîlganu, sunt cadourile perfecte pentru a oferi clipe de răsfăț persoanei dragi. „Suntem gata cu ele, deja ultimele comenzi vor fi livrate azi. Anul acesta, clienții au comandat de la boluri, tăvi, supoturi pentru șervețele, cutii pentru bijuterii, seturi bol/tavă, tava/cutie de bijuterii, bomboniere. Cam ce merge pentru orice femeie, obiectele realizate în atelierul nostru fiind nu doar decorative, ci și practice! Sunt mereu o încântare să le ai, își găsesc locul și utilitatea oriunde în casă. A! Vedete anul acesta au fost bombonierele si tăvile cu picioare pliabile, sunt pentru clipe de răsfăț și pentru cei ce vor să savureze micul dejun servit la pat. Am trimis comenzi în toată țara: Orăștie, București, Ilfov, Iași, Sălaj. Din păcate, în Craiova noi avem doar clienții noștri, câțiva, pe la noi nu se apreciază ceea ce facem. În Bucovina la Pensiunea Roua Voronețului din Gura Humorului au ajuns ii decorative pentru perete, în Vâlcea, de asemenea”, a spus, pentru Pagina Olteniei, meșterul popular Rodica Dîlganu.

Pe cei doi meșteri talentați îi găsți și pe Facebook https://www.facebook.com/rodica.dilganu și pe http://www.mobilier-pictat.ro/  ! 

Galerie foto






Vizualizări: 426

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste