(închide)

Momente emoționante la  „Spitalul 700”!

 

Venirea pe lume a primului copil nu poate fi asemănătată cu niciun alt eveniment din viața unui tânăr cuplu! Emoțiile, așteptarea, dragostea pentru pruncul ce urmează să îți lumineze viața, toate acestea nu le vor uita vreodată cei care devin părinți pentru prima dată! Recunoștința este unul dintre ingredientele principale ale fericirii, cred eu. Atunci când îți privești retrospectiv viața și reușești să găsești acele mici fragmente care te fac să zâmbești, răsare timid acest sentiment minunat de mulțumire și recunoștință. O să vă povestesc ceva frumos...

Într-o perioadă în care tot mai mulți blamează sistemul medical, iată că încă există și oameni care apreciază atât  cadrele medicale, cât și actul medical dintr-un spital din Târgu Jiu. Vorbesc despre Spitalul Județean Târgu-Jiu cel de pe strada Progesului, sau „Spitalul 700”, așa cum este cunoscut. Adela este o tânără mămă care a avut parte de toată atenția Doctorului Damian Dițescu și a echipei sale, pe toată perioada sarcinii, însă din motive medicale, bebelușul Adelei a vrut să vina pe lume mai repede decât era programat. În cursul zilei de 23 februarie, Adela s-a prezentat de urgență la Spitalul 700. Adela și Dragoș Lapte sunt doi tineri, care au avut bucuria imensă ca în dimineața zilei de astăzi, să devină părinți. Luca Andrei, fiul lor, este un bebeluș perfect sănătos care aduce bucurie și zâmbete pe buze tuturor celor din familie, este fericirea părinților săi  și a rudelor apropiate. Tânăra mămică a fost impresionată de modul în care medicul Maria Cornea a avut grijă de pruncul său abia născut. Omenia acestei specialiste și profesionalismul său au făcut-o pe Adela să își dorească să îi mulțumească într-un mod cât mai public, căci îi este recunoascătoare!

„Recunoștința este abilitatea de a experimenta viața ca un dar. Te eliberează din închisoarea preocuparii de sine!”.

„Mulțumesc Domnului Doctor Vasile Ionuț, din cadrul SJU Gorj care a avut tăria de a mă face să înțeleg că ceea ce avem ne este suficient sau mai mult decât ne este necesar și că fiind mai buni putem trece peste orice obstacol în viață, indiferent cât ar fi „hop-ul” de mare! Tot timpul m-am întrebat ce se întâmplă cu copilul meu în timpul scurs de la naștere și până când le este adus mamelor în rezervă. În acest interval, precum și până la externare, bebelușul este îngrijit cu maximă atenție pentru a-i asigura cea mai bună dezvoltare de către medicul neonatolog. În acest sens, o mare preocupare asupra bebelușului meu a avut-o Doamna Dr. Maria Cornea, medic specialist în cadrul secției de Neonatologie de la SJU Tg-Jiu. Îi mulțumesc! Doamna doctor lucrează aici din luna ianuarie 2019, aceasta activând în trecut ca medic în cadrul Spitalului Louis Țurcanu din si ca medic rezident la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Bega Timișoara. Mulțumesc atât echipei medicale de la Sadu, cât și celei de la Spitalul din Targu Jiu pentru toată grija ce o poartă atât pacientelor, cât și nou născuților”, a precizat tânăra mămica pentru Pagina Olteniei. 

Galerie foto



Vizualizări: 10,742

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste