(închide)

Trei elevi din Motru, admiși cu 10 la Universitatea Politehnica din București!

 

Elevii Sprîncenatu Bogdan, Cătălin Voicu și Osnaga Robert, absolvenți ai Colegiului Național George Coșbuc din municipiul Motru, au fost admilis cu media 10 la Universitatea Politehnica București. În total, la această prestigioasă instituție de învățământ superior, au fost admiși cinci elevi din Motru. Toți cinci sunt elevi care au avut mereu rezultate foarte bune la învățătură, au participat la olimpiade și s-au implicat în activități de voluntariat. Profesorii de la CNGC Motru i-au felicitat! 

De-a lungul anilor, de exemplu, Bogdan Sprîncenatu, a participat la olimpiada de chimie, fiind pregătit de profesorul Simona Irizoiu. A și obținut rezultate bune. A fost mereu un elev pasionat, muncitor, determinat să aibă medii bune-la fel ca și ceilalți colegi ai lui admiși la Politehnica București.

„Bogdan Sprîncenatu a participat la Olimpiada Națională de fizică și chimie, iar în clasa a IX a obținut mențiune la chimie. Cătălin Voicu a obținut premiul III la Olimpiada Județeană de fizică, premiul I la concursul Profiz și mențiune la concursul Constantin Sălceanu. Robert Osnaga a obținut mențiune la Olimpiada Județeană de fizică și concursul Constantin Sălceanu. Mihai Ciuciulete are nota 10 la fizică la admiterea de la Universitatea Politehnica București. A obținut mențiune la Olimpiada Județeană de fizică și concursul Constantin Sălceanu. Are media 9.85 la examenul de bacalaureat.
Bogdan Mănescu are 10 la disciplina fizică și mențiune la concursul Constantin Sălceanu.Toți au participat la activități de voluntariat! Le doresc succes pe viitor și îi felicit din suflet!”, a transmis profesorul Carmen Alioanei de la CNGC Motru. 

An de an, elevi de la CNGC Motru sunt admiși cu note maxime la universități de prestigiu din România. 

Galerie foto







Vizualizări: 4,821

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste