(închide)

Un adolescent din Motru a reușit să adune la un loc sute de pasionați de mașini! „Suntem ca o familie și ne ajutăm!”

 

Alexandru Dragomir are 17 ani și este din municipiul Motru, localitate unde și studiază, fiind elev al Colegiului Tehnic. Are rezultate bune la învățătură, fiind apreciat de profesorii săi. Adolescentul este pasionat de mașini și a creat de puțină vreme o comunitate online, care treptat a devenit un adevărat grup de prieteni pasionați care se întâlnesc des și discută despre ceea ce îi unește! Întâlnirile au loc în municipiul Motru.

La 17 ani, Alexandru Dragomir se autocaracterizează ca fiind omul căruia îi place să cunoască cât mai multe persoane, căci așa se poate dezvolta și el, pe plan personal. Iubește mașinile și poeziile, este o fire sensibilă, dar și un adolescent ambițios și determinat să își împlinească visurile. Din dorința de a cunoaște cât mai multe persoane, Alexandru a înființat de curând o comunitate online, pe Facebook. Treptat, membrii comunității online au realizat că sunt din municipiul Motru sau din zone apropiate și au ajuns la conluzia că trebuie să se și întâlnească! „Totul a început cu ajutor a 2, 3 prieteni. Ne vedeam seara, în Motru, ne adunam în parcare la un magazin din oraș și stăteam, vorbeam despre orice, nu doar despre mașini. Apoi cu timpul alături de noi au venit tot mai multe persoane. Oameni simpli, dar cu o gândire excepțională. Oameni importanți și cunoscuți care au venit alături de noi , dar comportându-se ca niște oameni simpli, lucru pe care l-am apreciat. La momentul actual avem 500 de persoane în comunitate și sperăm să adunăm cât mai multe persoane pentru a face schimb de experiență!”, a declarant elevul Alexandru Dragomir.

Puștiul de 17 ani s-a împrietenit cu foarte mulți dintre tinerii și motrenii care fac parte din comunitatea „Street Glow”. Serile când decid să se întâlnească-în funcție de cum le permite timpul-se strâng 30 sau mai mulți, fac un foc de tabără și discută subiece care îi interesează. „Nu ținem cont că este o comunitate auto. Noi suntem ca o familie. Ne ajutăm de fiecare dată cu tot ce putem. Avem doctori, ingineri, vedete, profesori, polițiști, pompieri,studenți și persoane cu multe alte meserii. Fiecare sare în ajutor "fraților" din grup la nevoie! Alături de noi îl avem pe Christopher HUY și Mihai Selvardeanu, 2 mari vloggeri în industria YouTube . Îl avem și pe reprezentantul Olteniei la motociclism-George Cațan, pe oamenii de afaceri cunoscuți în zonă cum ar fi de exemplu Sandu Rămescu, Daniel Sănătescu, Raul Minciună și mulți alții care sunt excepționali. În fiecare seară ne adunăm într-un loc retras din zona orașului, stăm la povești. (…) Bazele comunității au fost puse de mine (elev), Udrescu Laurențiu (Student), Micu Marian(lucrător), Ibănescu Marian (lucrător), Cătălin Gonciulea (Inspector ITP). Este în același timp o comunitate în mediul online, dar si un grup de prieteni care se văd foarte des. Pe mediul online avem pagina de Facebook, Instagram și Canal de YouTube unde postam poze, videoclipuri și informații despre mașini. Și avem un grup de messenger unde vorbim despre orice nu doar despre subiecte auto”, a mai spus Alexandru Dragomir din Motru.

Puteți accesa comunitatea Street Glow AICI

Galerie foto






Vizualizări: 10,989

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste