(închide)

Un jandarm originar din Văgiulești și-a pierdut viața într-un tragic accident. Soția și cei doi copilași au mare nevoie de ajutor

 

Jandarmul Mihai Pancea avea 31 de ani și și-a pierdut viața pe data de 23 iunie, într-un tragic accident care a avut loc pe DN 6 din comuna Plugova, județul Caraș-Severin. Tânărul se întorcea acasă, la familia sa, în județul Timiș, după ce lăsase în Gorj mai multe rude venite din străinătate. Astăzi, 26 iunie, a avut loc înmormântarea sa, cu onoruri militare, în cimitirul din comuna Văgiulești-Gorj. Soția și copiii săi au nevoie de sprijin, iar un bun prieten al familiei a lansat o strângere de fonduri. „Suntem cu toții înmărmuriți de durere. Nu ne vine să credem că a decedat. Era un om cum rar întâlnești. A lăsat în urmă o soție extraordinară și doi copii mici, care au nevoie de ajutor! Să nu rămânem indiferenți”, spun prietenii lui Mihai Pancea.

Un accident teribil a avut loc în  dimineața zilei de 23 iunie 2022, pe DN6, acolo unde un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR, rezultând decesul șoferului autoturismului. La fața locului au sosit mai multe echipaje medicale, dar din păcate, bărbatul de 31 de ani nu a putut fi salvat. Mihai Pancea era angajat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, era căsătorit și avea doi copii, ambii minori (cel mic nu a împlinit încă un an n.red.). Acasă îl aștepta familia sa, care nici acum nu își poate reveni. Mihai Pancea era născut la Gorj, mai exact în comuna Văgiulești, acolo unde a și fost înmormântat, cu onoruri militare, astăzi, 26 iunie 2022. La înmormântare au participat sute de persoane, colegii săi din detașamentul din cadrul IJJ Timiș, dar și Garda Inspectoratului de Jandarmi Gorj, care a acordat onorul și a executat salva de foc la mormântul tânărului. 

„Era un om extraordinar!”

Cei care l-au cunoscut îl descriu ca pe un om extraordinar de omenos, parolist, familist convins și mereu gata să își ajute prietenii și pe oricine ar fi avut nevoie de el. „Nașul nostru cu sufletul bun, ne ai lăsat ingenughiati de durere nu pot sa accept ca este adevărat tot sper ca ma trezesc și aud ca ești bine ai lăsat tot pentru ce ai luptat și ai plecat sa ai grija de îngerașii tai de acolo de sus să-i ocrotesti! Mereu vei ramane prezent în inimile noastre ! Drum lin spre ingeri”, a spus finul său. „Sincere condoleante, este greu de exprimat in cuvinte durerea pe care ai lasat-o, prietene drag. Dumnezeu sa te odihneasca in pace si familiei tale sa ii dea putere pentru a putea depasi acest moment greu”, a transmis un consătean al familiei din Văgiulești. Și reprezentanții Primăriei Văgiulești, locul de muncă al mamei tânărului jandarm, au transmis condoleanțe familiei îndurerate.

Familia sa are nevoie de ajutor

În urma tragediei au rămas orfani doi copilași minori, iar soția jandarmului are, acum, mare nevoie de ajutor. Un prieten al familiei Pancea a lansat un mesaj umanitar și cere sprijinul celor care o pot ajuta pe văduva îndurerată și împietrită de durere. „Un bun prieten și coleg a plecat spre o lume mai buna fără voia lui, lăsând în urma o soție extraordinară și doi copii minunați!!! Va rog dacă puteți sa ii ajutați...
Nume titular: Pancea Maria Cristina 
Cont: RO45 BRDE 080S V534 7707 0800
Moneda: RON”, a scris unul dintre prietenii jandarmului decedat în tragicul accident. 

Galerie foto


Vizualizări: 14,157

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste