Viața, darul cel mai de preț! Elevii Liceului Teologic, implicați în proiectul Marșul pentru viață

 

Pe lângă activitățile de la clasa, profesorii Liceului Teologic se implică și în importantul proiect Marșul pentru viață.

În cadrul proiectului "Marșul pentru viață" , elevii clasei a 12-a, coordonați de profesor Mirea Angelica, de la Liceul Teologic, au realizat desene si bannere pe aceasta tema, demonstrând cât de frumos este acest dar primit de la Dumnezeu. "Viata trebuie sa o prețuim încă din momentul conceperii sale", spune Angelica Mirea. De altfel, elevii au mai vizualizat si doua filmulețe în acest sens, intitulate "Strigatul mut" și Alegerea lui Alisson ". "Felicitam coordonatorii proiectului cât și pe toți care au răspuns, prin prezenta lor la aceasta activitate!", a transmis conducerea liceului

In cadrul proiectului national "Marsul pentru viata", elevii clasei a IV-a au participat la un atelier in cadrul caruia au ascultat povestea "Cea mai dragă familie din lume" de Georgiana Chițan , după care au realizat desene colective cu care au defilat prin curtea unității de învățământ. Aici, Prof.Coord. a fost Mihailescu Ana , clasa a IV-a.

Galerie foto



Vizualizări: 300

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste