(închide)

Ziua porților deschise la Școala Gimnazială Nr. 1 Motru!

 

Şcoala Gimnazială Nr. 1 Motru va organiza luni, 4 martie, „Ziua porţilor deschise”, între orele 12.30 -15.00.  Reprezentanții unității școlare își propun să promoveze Școala în comunitate!

Viitorii elevi sunt așteptați cu drag de profesorii învățământului  primar: Bejenaru Felicia, Voicu Alina, Ardeiu Aurora și Tîrlea Ana, care le promit că vor desena  în culori vii cea mai frumoasă perioadă a copilăriei lor. „Vor fi captivați de blândețea, perseverența și răbdarea dăscălițelor, de parfumul cărților pe care le vor răsfoi împreună și vor simți că pot schimba lumea cu o singura rostire, făcând-o mai bună, mai plină de iubire. Elevii care se vor înscrie la această școală, vor avea de câștigat deoarece școala noastră asigură calitatea procesului educaţional, exprimată prin dobândirea de cunoştiinţe, abilităţi, aptitudini, priceperi şi deprinderi, competenţe şi creşterea încrederii în posibilităţile şi capacităţile proprii, astfel încât absolvenţii noştri să fie bine educaţi şi instruiţi”, transmit reprezentanții Școlii Gimnaziale Nr. 1 Motru.

În perioada 4-9 martie, părinții care doresc să își înscrie copiii la această unitate școlară sunt așteptați, alături de micuții lor, pentru a cunoaște învățătoarele și a afla informații despre munca pe care dascălii o depun zilnic! „Viitorii școlari însoțiți de părinți  sunt așteptați la sediul de pe strada Teilor (fosta Şcoală Sf. Ioan), unde vor lua parte la câteva evenimente a căror menire va fi aceea de a face cunoscută munca pe care dascălii acestei școli o depun pentru a asigura un mediu favorabil învățării și formării unor personalități de învingători”, a declarat, pentru Pagina Olteniei, consilier școlar prof. Felicia Bejenaru.

Galerie foto




Vizualizări: 2,487

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste